Més esport

Segon lloc de Martin Fourcade a Hochfilzen

Biatló. Una errada en la primera estació de tir va evitar la seva victòria en l'esprint

Martin Fourcade va ser segon en la prova esprint de la copa del món de Hochfilzen. El biatleta català, que continua líder de la classificació general, va fer un temps de 24:02.2 i va quedar a 9.9 segons de la victòria, que es va endur l'alemany Simon Schempp. El tercer lloc va ser per al noruec Tarjei Boe (24:11.2). Fourcade va fer una errada en la primera estació de tir, sense la qual probablement hauria aconseguit la victòria. Avui sortirà des del segon lloc en els 12,5km persecució.