Waterpolo

Waterpolo

Penals fatídics per a La Sirena

Waterpolo. L'Astralpool CN Sabadell s'avança en la final pel títol de lliga després d'un partit molt igualat, amb diferents alternatives i que es va haver de resoldre en la tanda de penals

L'Astralpool CN Sabadell va necessitar la tanda de penals per sumar la primera victòria en la sèrie final pel títol de lliga contra La Sirena CN Mataró, que es va mostrar molt ambiciós i que sembla disposat a allargar la millor temporada de la seva història. El segon assalt serà dissabte (12.30 h) a Can Llong i, si fos necessari, el títol es resoldria al mateix escenari dimarts vinent. Ahir, el conjunt mataroní es va saber refer de la millor eficàcia inicial de les sabadellenques (1-4) i en el tram final va disposar de l'última possessió per desfer l'equilibri (9-9). El duel entre el campió de l'Eurolliga i el de la copa LEN no va decebre les expectatives, tot i que probablement l'equip maresmenc arriba més fresc al final d'un curs de moltíssima càrrega competitiva per a les jugadores internacionals de la selecció espanyola. En la posada en escena, el Sabadell va colpejar primer. L'equip de Nani Guiu va començar amb el punt de mira més afinat i va sorprendre la gegantina Elizabeth Keeve sota els pals. Pili Peña, Clara Espar, Judit Forca, que tot i els seus problemes en una espatlla va marcar amb una delicada vaselina, i Olga Domènech van anotar per a les vallesanes, mentre que per a les locals Ciara Gibson i Roser Tarragó donaven aire al seu equip en els primers vuit minuts de joc. Keeve es va deixar veure en el segon quart, i va propiciar que Ciara i Ru, les dues golejadores locals amb quatre dianes cada una, restablissin l'equilibri en jugades de contraatac. Maica García, des de la boia i amb una jugada molt protestada per les mataronines pel servei de falta després d'una exclusió, va signar el 4-5 amb què es va arribar a l'equador. Després de la represa, semblava que el Sabadell posava la directa amb dues dianes consecutives de Jenifer Pareja (4-7). El Mataró, però, va replicar amb contundència. Gibson i Tarragó van assumir la responsabilitat en atac, i l'exjugadora de la Universitat de Berkeley va signar en l'últim segon el gol del partit amb una canonada des del seu terreny de joc que Laura Ester no va poder aturar. La Sirena començava l'últim quart amb avantatge (8-7), però el partit era ben viu i Domènech i Cordobés van tornar a donar el comandament al Sabadell. Una jugada de tiralínies en un contraatac que va culminar Clara Cambray va tancar el compte golejador en el temps reglamentari. En la fatídica tanda de penals, Laura López va enviar l'últim llançament al travesser que donava el triomf al Sabadell. Al final, cares llargues entre les jugadores mataronines i un esbufec de satisfacció entre les sabadellenques. Dissabte, el segon assalt.

MATARÓ9 (2)
SABADELL9 (3)

LA SIRENA CN MATARÓ: Keeve, Gragnolatti, Benekou, Tarragó (4), A. Bonamusa, Cambray (1), Gibson (4), Bach, Meseguer, Ríos i López. ASTRALPOOL CN SABADELL: Ester, Ortíz, O`Donnell, Pareja (2), Cordobés (1), Maica (1), Peña (1), C. Espar (1), Domènech (2) i Forca (1). PARCIALS: 2-4, 2-1, 4-2 i 1-2. PENALS: 2-3. Per al Mataró van marcar Cambray i Meseguer, i van fallar Gibson, Tarragó i López. Per al Sabadell, van marcar Pareja, Domènech i Clara Espar, i va fallar Cordobés i Peña. ÀRBITRES: Muntané i Segurana.
Penso que avui hem estat superiors i hem merescut guanyar. La final no s'ha acabat
Florin Bonca
entrenador de la sirena cn mataró
Hem comès massa errades en defensa i això no ho podem permetre de cara a dissabte
Nani Guiu
entrenador de l'astralpool cn sabadell
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)