Ciclisme

Es Pollastre, d'Isaac Simon i Sílvia Roura

Ciclisme. Els corredors de Bicis Esteve van dominar la catorzena edició de la prova

Els corredors del Bicis Esteve Isaac Simon i Sílvia Roura van guanyar Es Pollastre, la prova que es du a terme a Santa Cristina d'Aro amb un circuit que es manté en secret fins al darrer moment i que presenta una alta dificultat tècnica. La competició, consolidada en el calendari de BTT, és una de les proves que marquen el final de l'estiu i que molts corredors fan servir com a posada al punt per al calendari de tardor hivern –el Trofeu Olympia de BTT Copa Gironina comença el 18 de setembre a Sant Gregori.

Jordi Romero (CC Sarrià de Ter) i Mireia Vilardebó (Autotaller Ridaura) van ser els més ràpids a completar la volta curta. En la versió a peu, Sa Guilla, el triomf va ser per a Eduard Baquer (TRC Aresta) i Imma Boada (Ronhil Team). Les dues competicions formen part del Terra d'Indiketes, que en la vuitena edició es va tancar amb una molt bona participació però amb una calor que va provocar que hi hagués molts abandonaments en les diverses proves.

La Isard Atac BTT esgota els dorsals

Dissabte es disputarà la primera edició de la Isard Atac BTT, la cursa més alta del Pirineu català, amb 75 km i 2.630 metres de desnivell positiu d'un recorregut exclusiu, que comença a Vallter 2000 i acaba a Camprodon després d'arribar als 2.490 metres d'altitud. La prova, que va esgotar els 300 dorsals que oferia, té dos terços de corriol (la resta és pista) i passa pel Parc Natural d'Ulldeter, i tres reserves naturals de la Catalunya del Nord: Mentet, Pi i Prats de Molló