Opinió

La gran decisió

President Bartomeu, reconegui
els errors i prengui la decisió més democràtica i coherent possible

Hem començat l'any amb molts ensurts: derrota a Anoeta i destitució fulminant del director esportiu, Andoni Zubizarreta (era evident i necessari encara que no suficient). Però, i això ho hem de tenir molt clar, aquests ensurts són conseqüència d'una feina mal feta. Ja fa molt temps que avisem que les coses no s'estan fent bé i que la mala planificació esportiva, així com les decisions preses (gestió de la comunicació i els conflictes, fer sortir el Barça en els diaris per temes judicials...) ens han portat a una situació molt complicada i totalment previsible, almenys per molts barcelonistes. Els canvis per si sols no són suficients, s'ha d'implementar una nova manera de fer, un nou estil de gestió que ens torni a fer sortir en els mitjans pels bons resultats i l'habilitat dels dirigents per tornar al soci i simpatitzant la il·lusió i la confiança en la gestió de l'equip. Senyors de la directiva, el Barça és patrimoni de tots i propietat dels socis, i volem un Barça triomfant i que no estigui mai lligat de mans i peus per res ni ningú. Volem el Barça que ens mereixem, el Barça de la gent, del soci i de la bona imatge i que els valors d'honestedat, joc net, unió i identitat que només pot tenir aquest club tornin a ser la bandera que ens guiï en les nostres decisions.

El Barça que jo somio ja existeix. Almenys al meu cor. Aquest Barça és el millor club del món. El que passa és que ens trobem en una crisis institucional creada des de dins, la qual cosa la fa més perillosa i dolorosa. Jo sóc partidari de l'equilibri i de deixar treballar els responsables perquè els bons resultats són conseqüència d'una bona planificació, una bona estratègia, i això implica temps. Encara que l'actual president no hagués estat escollit en unes eleccions, amb els estatuts a la mà tenia la capacitat per exercir com a tal. Una vegada presa la decisió d'assumir la presidència, tots havíem d'ajudar i fer el possible perquè Bartomeu ens mostrés de què era capaç. Però no hi ha hagut bona planificació, el Barça és troba immers en un cicló de notícies dolentes, cadascuna pitjor que l'anterior (resultats esportius, situacions judicials, càstigs per part dels organismes internacionals de futbol, les lluites internes, etc.). Ser president del Barça no és fàcil, comporta molta responsabilitat. Només es pot equivocar qui pren decisions i per això li reconec que ho ha intentat, però no li ha sortit bé. Ara toca la part més dura per a un màxim responsable, reconèixer que les coses no funcionen i prendre decisions més importants per tal de canviar definitivament la trajectòria actual.

Senyor president, li demano, pel bé del Barça, que demostri la seva honestedat com a persona, l'estima al Barça (amb tot el que això representa) i el respecte que, com a president i soci del club, ha de tenir, i estic segur que té, per la resta de socis (com vostè, amos del club). Reconegui els errors i prengui la decisió més democràtica i coherent possible per tal d'ajudar que el Barça torni al camí dels èxits i el respecte per part del món sencer. Senyor Bartomeu ara sí, deixi la possibilitat que tots aquells que estimem el Barça, com vostè, ajudem a escollir el millor camí per al club i declari la seva intenció irrevocable d'avançar les eleccions a la presidència.I llavors si ho creu adequat i possible, presenti el seu programa perquè sigui valorat, amb la resta de propostes, pel conjunt dels socis.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)