Opinió

#SempreBarça

Hem de posar fi definitiva-
ment a qualsevol dubte sobre
la gestió del nostre club

Jo crec que les paraules del president Bartomeu respecte a Tito Vilanova van ser mal interpretades. Sincerament, no crec que ningú sigui capaç de culpar de res una persona que ho va donar tot pel Barça i que, malauradament, una malaltia ens va prendre massa aviat. Ho veig impossible en qualsevol persona i situació. Simplement, crec que el president Bartomeu va voler explicar, amb més pena que glòria (potser la comunicació no és el seu fort), que Tito havia demanat, si era possible, el jugador un any abans, res més. Cadascú fa i farà les interpretacions que cregui convenients. Però, dit això, em permeto donar un consell com a soci barcelonista i com a persona que vol el millor per al Barça i el barcelonisme: president Bartomeu, no doni la culpa de tot plegat a la premsa ni a altres persones que, com jo, volen que el Barça surti en els diaris aixecant copes, per cert... de totes les seccions.

El problema no és que vostè parli de Tito Vilanova o d'altres. El problema és que estem immersos en un no parar de notícies molt dolentes per a la imatge del Barça i la resposta del president, o així ho sembla, és descarregar-se de responsabilitats directes i indirectes. Potser no és la seva intenció, però fins ara ens hem trobat amb això constantment i en diversos escenaris. Encara recordo la seva primera compareixença amb els mitjans, en què va parlar dels seus propòsits. Què ha passat? On són tots aquells compromisos de transparència, professionalitat i gestió impecable sense cap risc per al Barça?

Ja fa temps que anem caminant pel jutjat i cada dia, al contrari del que desitgem, ens trobem que tot s'embolica més. I per si fos poca cosa, també tenim un expresident a la presó, un altre expresident per qui demanen pena de presó i el pagament de molts diners i un president per qui també demanen presó i una multa. A part dels diners que reclamen al club. Sincerament, desitjo de tot cor que pugui demostrar la seva innocència i no només pel Barça, sinó per vostè mateix i la seva família. Ha de ser dur passar per tot això. Però també dic que hem de posar fi definitivament a qualsevol dubte sobre la gestió del nostre club i, per tant, si algú és culpable d'alguna cosa ha de pagar el seu deute amb la societat, els socis i/o el club. Per cert, al voltant de l'acció de responsabilitat sobre l'expresident Laporta i alguns membres de la seva junta i el tema de l'espionatge, he de dir que m'alegro molt del resultat, tot i que falta el recurs, perquè és bo per al Barça i el barcelonisme tancar temes, i de manera positiva per al club.

Per acabar, voldria dir que no ens hauríem d'omplir tant la boca amb els valors, especialment quan els resultats acompanyen, i sí que hauríem de basar la nostra vida en dues màximes intocables: no podem fer el que no podem explicar i demostrar i fer-nos responsables dels nostres actes (fets per nosaltres o sota la nostra gestió). #SempreBarça.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)