Opinió

Fem les coses bé i no alimentarem l'enemic

És evident que ens volen fer trontollar des de fora, però això sempre ha estat així. Els problemes els tenim nosaltres a casa nostra

A causa de la meva feina en matèria de comunicació, els darrers dies he tingut l'oportunitat de parlar amb molta gent de la resta d'Europa. Hem parlat molt del Barça i hem intercanviat opinions al voltant dels últims esdeveniments a dins i a fora del camp. He parlat amb professionals de la comunicació, directius d'empreses molt importants i relacionats amb el món del futbol, periodistes esportius, representants de jugadors, exjugadors, entrenadors i un llarg etcètera, que, sota el meu criteri, tenen experiència i són veus capacitades per parlar d'esport en general i de futbol en particular. La conclusió ha estat que no entenen per què ens sorprenem amb el que està passant i mirem sempre de trobar culpables fora. “Do things right and you won't feed the enemy.” Amb aquesta frase un amic alemany em va resumir el que pensava. I analitzant tot el que passa i ha passat, veig que té tota la raó. Ens trobem, en termes de gestió i imatge, en una situació poc desitjable. Suposo que amb això, tots els barcelonistes hi estarem d'acord. De fet, si no ha anat a pitjor tot plegat és perquè el primer equip de futbol està en disposició de guanyar tres títols aquest any. Ja sabeu, allò de si la pilota entra... Doncs, si us plau, que entri amb més força i més vegades que mai.

Ens trobem que el Barça, l'expresident Rosell i l'actual president són als jutjats, i que l'advocat del Estat i la fiscalia els demanen penes de presó i molts diners. La FIFA no ens deixa incorporar nous jugadors fins al gener del 2016 i ens té sota control. També ens trobem als jutjats per l'enemistat i, m'atreviria a dir, per l'odi evident d'alguns senyors envers uns altres. Hi haurà eleccions, o això es va dir fa un temps (encara no en tenim la data concreta), a final de temporada amb tot el rebombori que un procés com aquest comporta. Podríem continuar, però crec que ja sabeu sobradament de què parlo, ja que ho podeu llegir, per un motiu o per un altre, cada dia als diaris. Doncs resulta que com a resposta a tot plegat diem que nosaltres no hem fet res dolent i que ens volen desestabilitzar des de fora. Senyors, és evident que ens volen desestabilitzar des de fora, però això sempre ha estat així. És tan evident com que hem fet les coses malament. Els problemes els tenim nosaltres a casa nostra. Comencem per fer autocrítica i per marcar unes bases i protocols de gestió honorables i fidels a la realitat i necessitats del Futbol Club Barcelona i no als interessos d'uns pocs. Fem les coses bé i no donem de menjar a l'enemic.

Vull aprofitar aquest article per aclarir que per motius personals i laborals no lideraré una precandidatura aquesta vegada. Agraeixo molt les mostres d'afecte i comentaris rebuts en els últims temps animant-me a presentar un projecte. Tal com he comentat a molts socis i simpatitzants, el meu compromís amb el Barça i el barcelonisme està vigent i defensaré els interessos del Barça i el barcelonisme en qualsevol situació, circumstància o canal.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)