Opinió

En volen més

Si fem cas de les paraules dels jugadors en la festa
del Camp Nou, ens seguirem divertint

“Ara sé que és difícil, però no tinc dubtes que seguirem, perquè aquest grup té moltes ganes i il·lusió de seguir aconseguint coses.” Són paraules de Leo Messi en el seu discurs davant l'afició en la festa de celebració del triplet al Camp Nou. “Hem fet història i en volem continuar fent. Això no pararà.” Aquestes són de Sergio Busquets. “Us torno a demanar que seguiu així, al costat de l'equip. Esperem que torni a fer història, perquè l'ànsia i l'ambició d'aquests jugadors no tenen límits.” I aquestes últimes pertanyen a Luis Enrique. En podríem afegir algunes més, però no crec que faci falta. Són opinions de tres pesos pesants que exemplifiquen perfectament la voluntat de la plantilla del FC Barcelona de cara al futur.

Ja sé que estan dites en un context festiu després de la consecució del triplet i que poden sonar a tòpic perquè hi ha precedents en què les promeses d'esforç per seguir guanyant s'han quedat en això: simples promeses. Però estic convençut que no serà així. Me'ls crec. I si fem cas de les seves paraules davant la gent que diumenge era al Camp Nou il·lusionada ens seguirem divertint la temporada que ve. Hi confio perquè ells ja saben com en pot ser, de dura, una temporada sense títols al Barça. El mateix Leo Messi ho va admetre, quan en el seu parlament va dir que en l'exercici amb Gerardo Martino ho van passar francament malament. I no ho volen tornar a viure.

L'equip ho té tot per seguir allargant encara més aquest cicle triomfant que ja fa uns quants anys que dura. Perquè la base és de primera qualitat gràcies a la renovació feta l'estiu passat i perquè el millor jugador del món, Leo Messi, torna a estar amb uns nivells de motivació i implicació brutals. I si l'argentí vol seguir guanyant, el Barça té molts números de seguir acumulant copes a les seves vitrines. Luis Suárez té 28 anys, però fins que no ha arribat a Barcelona no ha pogut tastar la glòria dels títols. I en voldrà seguir guanyant més, perquè ha disfrutat com pocs aquesta temporada. El futbol li ha tornat en forma de copes tot el que va haver de patir per culpa de la sanció de la FIFA. Neymar, molt més jove que l'uruguaià, no ha amagat que a Berlín estava complint un somni d'infantesa i que té unes ganes boges de seguir guanyant. El brasiler, a més, està cridat a agafar el relleu de Messi quan aquest decideixi tornar al món dels mortals. I com ells, la resta de jugadors, perquè tots han demostrat ambició. I tenen un entrenador com Luis Enrique, que no permetrà cap tipus de relaxació en la plantilla.

El club tampoc s'està quedant quiet i ahir ja va presentar un fitxatge per a la temporada que ve. Es tracta d'Aleix Vidal. El jugador català és jove –25 anys–, també té una gran fam de victòries i pot encaixar perfectament en el sistema de joc blaugrana. Tindrà temps per fer-ho abans no es pugui vestir de curt.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)