Editorial

L'EDITORIAL

Un altre pas endavant del Barça Lassa

La renovació de l'equip que s'ha fet il·lusiona els aficionats, que tornen a somniar amb el ceptre europeu

El Barça Lassa ja és en el Top 16 de l'Eurolliga de bàsquet. A l'equip de Xavi Pascual li han sobrat tres jornades de la primera fase de la competició per aconseguir el primer objectiu a Europa: classificar-se per al Top 16. Ahir a Polònia, a la pista del modest Stelmet Zielona Góra, va aprofitar la primera oportunitat i amb una contundent victòria 64-93 va certificar la classificació.

Que el Barça de bàsquet arribi al Top 16 de l'Eurolliga és una obligació. El Barça és un dels grans d'Europa i cada temporada ha d'estar entre els setze millors. Aquest curs va començar amb una sorprenent, inesperada i inexplicable derrota a la pista del Pinar Karsiyaka, però des d'aquella nit a Turquia, l'equip de Xavi Pascual ha encadenat sis victòries a Europa, amb exhibicions contundents com les dues últimes, ahir i contra el Pinar, o contra el Panathinaikòs al Blaugrana.

El Barça té l'Eurolliga com un dels objectius, any rere any, però no la guanya des del 2010. La renovació de l'equip que s'ha fet aquesta temporada il·lusiona els aficionats, que tornen a somniar amb el ceptre europeu. L'equip, de moment, respon amb bon joc i victòries i el títol de la supercopa ACB. El pas fet ahir, passar al Top 16, era obligat, però també ha de donar tranquil·litat i confiança en la feina feta per Xavi Pascual i els seus jugadors.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)