Editorial

L'EDITORIAL

Unes pancartes totalment inadmissibles

I l'Espanyol també hauria de ser contundent amb aquests grups, ja que podrien acabar tacant tota l'afició espanyolista

La trilogia de derbis entre el Barça i l'Espanyol es va acabar anit a Cornellà-el Prat amb el Barça classificat per jugar els quarts de final de la copa, l'Espanyol eliminat i sense que cap jugador prengués mal. El 4-1 del partit d'anada i els canvis que van fer els entrenadors en els equips de sortida –sense els principals protagonistes de les polèmiques del Camp Nou– ja feien preveure que la sang no arribaria al riu al RCDE Stadium. I no hi va arribar, tot i accions aïllades que sortosament no van tenir conseqüències físiques per als jugadors.

Una altra cosa és el que es va viure a les grades, amb una pobra entrada, per tractar-se d'un derbi, de 20.843 espectadors. Diversos grups d'aficionats de l'Espanyol van fer el seu habitual desplegament de pancartes, reivindicant-se davant l'etern rival. Era previsible que Piqué fos l'objectiu preferit, i així va ser, tot i que de manera indirecta, ja que van atacar la parella del blaugrana, la cantant Shakira, amb una intolerable mostra de masclisme: “Shakira és de tots.” També es va poder llegir: “Pau, el teu peu ens marca el camí”, una clara crida a la violència. Si les autoritats esportives han sancionat en altres ocasions crits o pancartes racistes, haurien d'actuar de la mateixa manera ara. I l'Espanyol també hauria de ser contundent amb aquests grups, ja que podrien acabar tacant tota l'afició espanyolista.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)