Opinió

opinió

Mandrosos

Ho sento moltíssim, però ara et toca a tu aixecar el cul del sofà i anar a Cornellà

Pluja, fred o horaris. Aquestes són algunes de les múltiples coartades que acostuma a utilitzar el soci o aficionat de l'Espanyol per no anar a l'estadi en una jornada de lliga de cap de setmana. La legitimació de l'absència es vehicula, d'altra banda, quan les excuses no s'adapten a les circumstàncies ambientals. Llavors el millor escut és la dinàmica de l'equip: grisor, poca ambició, deixadesa de funcions dels futbolistes... Hi ha un llarg ventall de possibilitats per fugir de Cornellà. Al final, l'aforament del RCDE Stadium es mou en una forquilla que va dels 18.000 als 21.000 espectadors, tret d'algun partit especial. No se sap ben bé com, però al final hi ha prop de 7.000 socis que només trepitgen el camp un parell de vegades l'any.

És una llàstima, aficionat mandrós. T'estàs quedant sense excuses per no anar a l'estadi. No sóc ningú per recomanar l'obligació d'anar a un esdeveniment esportiu, però si diumenge no agafes el cotxe, la moto o t'enfiles a algun dels mitjans de transport públic que tens a l'abast t'estàs traint a tu mateix. L'excusa de l'horari ja no la tens, perquè el partit és a les 18.30 h. Si estàs de pont pots avançar la tornada a primera hora de la tarda i així evitaràs cues maratonianes. Però el més important, i ho saps, és que ara la coartada sobre el rendiment de l'equip no val. Aquest Espanyol és el més il·lusionant dels últims anys. Els jugadors destil·len ambició i tenen orgull per lluitar cada pilota fina a l'extenuació. Saps que encadenen vuit jornades sense perdre? Vas vibrar amb l'empat al Calderón de dissabte? Segur que sí! Ho sento moltíssim, però ara et toca a tu aixecar el cul del sofà i anar fins a Cornellà a animar l'equip. Els jugadors ja estan endollats, però els 7.000 absents de cada cap de setmana han de sumar. Has de sumar! I si després d'això segueixes encartonat a casa i no et sents al·ludit és que has perdut la passió. Mirant-ho per la tele estaràs més còmode, no t'ho nego, però l'art d'aquest Espanyol es mereix ser degustat en directe. Diumenge, a les 18.30 h tens una cita, la primera de moltes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)