Opinió

DIES IRAE

Anar-se'n costa (per moltes raons)

Gràcies, Pitu!

DIMARTS 17.

És gairebé inevitable que els que vam veure jugar l'Sporting de Gijón de finals dels anys setanta tinguem una certa simpatia per aquest club. Perquè jugava bé a futbol, perquè tenia jugadors que valia la pena veure jugar –Quini, Rezza, Cundi, Maceda, Joaquín, Ferrero, Mesa i altres– i, és clar, perquè més d'una temporada, sobretot la 1978/79, va desafiar el poder establert que representava el Real Madrid. L'equip de Vicente Miera mereixia guanyar aquella lliga. Va quedar segon, rere l'equip blanc, però El Molinón va deixar per a la història el crit de “Así gana el Madrid”, que ja ho diu tot, sobretot per als que fa dècades que veiem el que ara està de moda no voler-ne dir conspiració.

La qüestió és que soc dels que vam sentir una certa alegria quan l'Sporting va tornar a primera gràcies a Manolo Preciado, que per la seva personalitat també es feia estimar. I vam tenir una alegria quan hi va tornar el 2015 gràcies a una gran feina del Pitu Abelardo a la banqueta. Era el record d'aquell Sporting de l'època daurada, un homenatge al malaguanyat Preciado i l'estima per un sportinguista i també culer de cor com és Abelardo. La magnífica feina del tècnic, continuada amb la fantàstica temporada passada amb una plantilla i unes condicions molt limitades, ha acabat, però, amb la seva dimissió. Una llàstima, perquè ell i l'Sporting estan fets l'un per a l'altre. Però si ha pres aquesta decisió ha estat precisament per fer un altre acte de servei al seu club. Ara cal esperar que el futbol sigui just amb Abelardo i li ofereixi una banqueta perquè pugui continuar sent l'entrenador valent que ha demostrat que pot ser. I que l'Sporting tingui sort amb Rubi, un altre dels nostres.

Tio Louis se'n va?

DIMECRES 18.

Senyor Van Gaal, se'n va o es queda? Ens acomiadem o no? Ho deixem per a més endavant? I si ja no el trobem a faltar?

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)