Opinió

Tornem a ser els millors

Senyors, la seva incapacitat per gestionar adequadament el Barça sembla que no té límits

Estem vivint un temps de canvis molt important; canvis en l’àmbit polític, social, econòmic i històric, m’atreviria a dir. Estem en un temps en què les coses evolucionen molt ràpidament i qui no és capaç d’evolucionar es queda fora de joc i, per tant, deixa espai perquè altres li passin al davant. I recuperar el lloc perdut ja no és fàcil. En l’aspecte esportiu, està passant el mateix, i en el món de futbol ho veiem cada dia. Però potser alguns no ho veuen clar i encara creuen que poden continuar com fins ara. El problema ja no és que no evolucionin, el problema és que mai han tingut aquesta capacitat i molt menys l’habilitat de gestionar com cal una institució, un club i un equip que ha estat l’enveja de tot el món.

Al Barça, el problema no és que el PSG hagi fitxat Neymar, el problema és que vostès no ho van ni veure venir perquè es creuen intocables i, per descomptat, no van planificar aquesta possibilitat i ara ens toca pagar molt. Recordem una frase que defineix perfectament com són vostès i com gestionen el nostre club: “Neymar es quedarà al Barça, al 200%.” Des que vostès van arribar a la direcció del nostre club hem entrat en una espiral negativa d’imatge. Per culpa seva hem passat de ser envejats que ens prenguin el pèl i es riguin de nosaltres. Més ben dit, es riuen de vostès pel seu estil de gestió, la seva capacitat de no actuar a temps i adequadament, la seva incapacitat per preveure i la seva poca habilitat per planificar com cal. El seu estil no pot definir el nostre club i la totalitat del barcelonisme. On estan els valors? Senyor Bartomeu, vostè i el senyor Rosell ens han portat a una situació molt delicada i han estat capaços d’aconseguir que el que ha estat el millor club esportiu del món i el més envejat ara no ho sigui i que fins i tot equips xinesos ens facin ballar al seu ritme.

Des del meu punt de vista, el que ens està passant no és conseqüència de la venda obligada de Neymar. L’actual junta ha fet el ridícul i s’ha abaixat els pantalons en tot aquest procés que es veia clarament com acabaria. Senyors, el que està passant és que la seva incapacitat per gestionar adequadament el Barça sembla que no té límits. S’han cregut que podien fer el que volien i han utilitzat la imatge del Barça com a escut. Es pensaven que eren més llestos que tota la classe i resulta que és al contrari. Ho sento molt perquè jo vull que el nostre club estigui sempre en equilibri, però em veig amb l’obligació, la necessitat i el desig, pel bé del Barça i del barcelonisme, de demanar que deixin els seus càrrecs i dimiteixin en grup. Els ho demano perquè em sembla que és el millor per al Barça, i crec que per a vostès, també. Estic disposat a lluitar per aconseguir-ho, hem de fer un pas endavant i fer el canvi per tornar a ser els millors.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)