Opinió

Dilema

Tots dos tenen molt de nivell, i sense cap mena de dubte ara mateix és la posició més ben coberta de tota la plantilla

L’Espanyol té aquesta temporada un beneït problema amb els porters. Tots dos tenen molt de nivell, i sense cap mena de dubte ara mateix és la posició més ben coberta de tota la plantilla. Qualsevol dels dos podria ser titular i a qualsevol dels dos es faria estrany veure’l a la banqueta. Diego López aporta experiència i qualitat, tal com ha demostrat aquest any passat convertint-se en un dels pilars fonamentals de l’equip.

Per la seva banda, Pau López ha tornat després d’un any cedit a Anglaterra per desig exprés amb molt poc protagonisme, però curiosament molt més madur i assegurant que tot i haver jugat poc li ha servit per millorar en molts aspectes.

L’operació per la qual va haver de passar Diego López aquest estiu ha fet que es perdés tota la pretemporada i l’inici de la competició, i Pau López ho ha aprofitat per aconseguir la titularitat exhibint un nivell més que notable.

I ara Quique Sánchez Flores i, de retruc, el club es troben amb un benvingut problema esportiu però, a la vegada, amb una situació del tot imprevista fa uns mesos enrere i gens fàcil de gestionar.

Per una banda, tenen un porter de només 22 anys i amb molt de futur jugant de titular però que acaba contracte el juny de l’any que ve i que no està gens clar que continuï i, per contra, un altre porter de moltes garanties però que en aquests moments és suplent amb 36 anys acabats de fer i havent ampliat contracte per tres temporades fa només uns mesos, i que s’ha convertit en el jugador més ben pagat de la plantilla.

Repeteixo que el cas era del tot imprevist fa un temps i que era molt complicat preveure que ara ens trobaríem en aquesta situació.

Diego López havia tancat una temporada excel·lent i tothom va aplaudir en aquell moment que el club apostés, després d’haver estat cedit una temporada, per fitxar-lo del Milan.

Mentrestant Pau López havia marxat al Tottenham al no acceptar la suplència que es veia al damunt i fins que no va decidir tornar i complir l’any que li quedava hi havia molts dubtes sobre quin seria el seu futur.

I ara l’Espanyol es troba amb el dilema de voler renovar un jugador que pot garantir la seva porteria durant força temps, però que queda lliure i no li faltaran pretendents de tot arreu, i alhora té un altre porter de moltíssima qualitat però amb menys recorregut de futur i que ara mateix ha de seure a la banqueta amb una fitxa econòmica molt alta.

Som, per tant, davant d’un problema més de futur que no pas de present. Aquest any la porteria està molt ben coberta. Però què passarà l’estiu que ve?

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)