Editorial

L’EDITORIAL

L’aposta del Barça al 14 és la guanyadora

I sense poder oblidar ni deslligar el 0-3 a Madrid del 21-D arreu de Catalunya, una nova i gran satisfacció per a molts i molts catalans

El Barça continua amb pas ferm en la lliga. Ahir va guanyar de manera contundent el Real Madrid al Santiago Bernabéu i no va necessitar fer un joc excels ni completar un partit extraordinari per aconseguir-ho. L’equip de Valverde arriba a les vacances de Nadal imbatut en la lliga, amb nou punts d’avantatge sobre el segon classificat, l’Atlético de Madrid, onze sobre el tercer, el València, i catorze sobre el quart, el Real Madrid, tot i que cal precisar que els blancs tenen un partit pendent de jugar.

A més, el Barça ahir va aconseguir una cosa que no havia fet mai des que el campionat de lliga es va començar a disputar la temporada 1928/29: guanyar al feu del seu etern rival en tres lligues consecutives. En els deu últims clàssics de lliga al Bernabéu –que arrenquen amb l’inoblidable 2-6 del 2009– el Barça hi ha guanyat set partits i n’hi ha perdut dos, amb un empat.

Satisfacció total, doncs, de tots els culers després del clàssic d’ahir, en què Messi, a més, va superar Cristiano en el duel particular de veure qui feia més gols el 2017. Queda molta lliga i els blancs no són l’únic rival, però la consistència que està exhibint l’equip de Valverde des d’aquell desastrós inici en la supercopa omple tothom d’optimisme.

I sense poder oblidar ni deslligar el 0-3 a Madrid del 21-D arreu de Catalunya, una nova i gran satisfacció per a molts i molts catalans.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)