Editorial

L’EDITORIAL

El VAR i les emocions donen l’empat

El VAR ja té la polèmica que alimentarà els seus detractors. No és un instrument infal·lible, i menys quan el visionament de les imatges permet interpretar-les, però, en una anàlisi global, farà el joc més just. El VAR va deixar el Barça amb deu molt aviat i ho va pagar amb els primers punts perduts. En tot cas, que dos gols de Stuani remuntessin el resultat és mèrit de Portu i Stuani i també un problema del Barça. Piqué va ser molt tou en els dos gols, el primer sense central al costat que l’ajudés –Valverde es va guardar el canvi per a la segona meitat–, però sense aquesta disculpa en el segon.

L’orgull i el caràcter competitiu del Barça li van permetre salvar un punt i són la millor conclusió de la nit en clau blaugrana. Amb un menys, però encès i enrabiat per l’expulsió i per les incoherències de Gil Manzano, el Barça va arribar a tancar el Girona a l’àrea, a empetitir-lo, però avui dia si el rival no va coix –el Girona no n’és i Eusebio sap què té a les mans– guanyar amb deu contra onze no sol ser norma. El Barça va trobar en la rauxa l’argument per empatar i per estar més a prop de guanyar que de perdre. Però les emocions no van fer descompondre el Girona, que, a més, té un davanter casat amb el gol. Stuani ja en suma cinc, com Messi. Els incrèduls cada cop són menys a Montilivi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)