Editorial

L’EDITORIAL

Tots ben alerta en el retorn de la lliga

Torna la lliga per als tres equips catalans de primera després de les emocions viscudes en la tornada dels vuitens de final de la copa. A tots tres se’ls ha girat feina, molta feina, i avui el Barça i el Girona, i demà l’Espanyol, han de fer allò que s’anomena canviar el xip i assegurar punts que són vitals per al torneig de la regularitat. Tant Valverde com Eusebio ho van deixar clar ahir en les seves compareixences d’abans dels partits. La copa està molt bé, però el que importa més és la lliga. I no s’hi val a badar. El Barça rep el Leganés, el primer equip que el va derrotar en la lliga, a finals del mes de setembre, quan el quadre madrileny era el cuer. Va ser una derrota dolorosa que no s’ha oblidat i que farà que els blaugrana saltin avui al Camp Nou amb els cinc sentits ben alerta.

Pel que fa al Girona, l’eliminació de l’Atlético i el futur duel amb el Real Madrid no l’hauria de fer oblidar que en la lliga fa temps que no suma de tres en tres i que la distància sobre la zona de descens es va escurçant. El Betis serà avui un rival molt dur per a un equip al qual, evidentment, li és molt més complicat fer rotacions que no pas al Barça. Per a l’Espanyol, també implicat en aquesta voràgine de partits del mes de gener, el panorama es complica amb les baixes en defensa.I demà, cap a Eibar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)