Opinió

TRIBUNA DESCOBERTA

JAUME PERAL

No ens fallis

Deia un anunci de televisió d'Estrella Damm parlant dels secrets del Barça que «la feina ben feta no té fronteres». Els fantàstics resultats aconseguits per Sandro Rosell i el seu equip són, precisament, fruit d'aquest treball fet durant els últims anys, una feina que s'ha portat a terme amb molt silenci, molta serietat, molta professionalitat, molta proximitat, molta perseverança, molta credibilitat i molt pensant sempre en el soci i les penyes.

I això no és una cosa que s'improvisa en uns mesos, una alternativa s'ha d'articular dia a dia durant anys. I aquesta feina ben feta el soci l'ha valorat i l'ha compartit molt majoritàriament. És important posar de manifest algunes coses importants que han passat després de les eleccions: els candidats perdedors han sabut estar a l'altura i tots tres han manifestat públicament que no faran oposició a la junta de Rosell.

El traspàs de poders entre Laporta i Rosell, de moment, està resultant exemplar, amb una elegància institucional a l'altura del que representa el FC Barcelona. Desitjo que Joan Laporta s'apunti també a la no-oposició, com va fer en el seu moment l'expresident Núñez i el mateix Rosell un cop va plegar de la junta directiva de Laporta.

Tot sembla indicar que la sintonia entre Pep Guardiola i el nou president és molt bona. Això és fonamental per garantir, en el terreny esportiu, la continuïtat dels èxits del primer equip. Tot i que la gran majoria de barcelonistes volen que Cesc Fàbregas acabi jugant al Camp Nou, Sandro Rosell no perdrà el cap per presentar el primer gran fixatge de la seva etapa. És bo tocar sempre de peus a terra.

Les primeres passes de Rosell com a president electe estan resultant impecables. Però la incògnita és si el poder de ser president del Barça canviarà Sandro Rosell. Espero que no. Ell va dir i repetir: «No us fallaré.» I jo me'l crec, és una persona amb principis i crec que serà coherent amb els seus plantejaments. Desitjo que no li passi com al president del govern espanyol, que va assegurar que el poder no el canviaria, veient-lo ara és clar que ha estat un dels molts compromisos incomplerts per Rodríguez Zapatero.

Sandro Rosell, si us plau, tot el barcelonisme necessita que no ens fallis. Tinc clar que el Barça estarà els pròxims sis anys a les millors mans i que el club donarà un tomb cap a millor en tots els aspectes. Espero que siguis un dels millors presidents de la història del Barça.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)