Opinió

preguntes

JORDI BASTÉ

Èxits i errades

1.

QUANT
trigarem a veure Pepe Reina com a presentador d'un programa de qualsevol televisió espanyola? Serà en un xou d'impacte a l'estil de Julio Salinas (el qual, per cert, hauria de buscar un assessor que li digués a quin nivell de ridícul hauria de començar a frenar) o serà com a màxim responsable d'un programa d'entreteniment?

2.

ELS BOTS
de José Luis Rodríguez Zapatero a La Moncloa quan dilluns passat va rebre els jugadors campions del món són copiats expressament dels que feia Pasqual Maragall quan van elegir Barcelona com a seu olímpica o d'alguna sèrie de dibuixos animats: els braços absolutament enganxats al cos i anar fent saltironets?

3.

NO US
va semblar absolutament entranyable la imatge de l'Álvaro, el fill amb síndrome de Down de Vicente del Bosque, abraçat d'emoció i d'admiració al seu pare quan va arribar a Madrid? No vau veure la felicitat d'aquella criatura dalt de l'autocar dels jugadors de la selecció espanyola, que, encertadament, van acceptar que el noi els acompanyés en la celebració?

4.

CAL
la imatge de descontrol, de borratxera, de nois passats d'alcohol que van donar determinats jugadors de la selecció espanyola a l'autocar durant el recorregut pels carrers de Madrid? És lògic, com ja vaig preguntar en aquesta mateixa contraportada, durant les celebracions dels èxits del Barça, que la cervesa patrocinadora (en aquest cas Cruzcampo) col·loqui al damunt de l'autocar caixes del seu producte per a l'ús indiscriminat? Tenen dret a beure per celebrar? I tant que sí. Cal que sigui durant la celebració pública? És clar que no.

5.

PUC
sorprendre'm per la pífia de Carles Puyol (Gerard Piqué és més insensat i més jove) de col·locar la samarreta del Barça a Cesc Fàbregas? Algú podria dir també que no fa cap pena l'equip anglès, que va fer exactament el mateix, si no pitjor, quan el 2003 aprofitant-se de les eleccions a Can Barça va entrar per la porta del darrere del club a robar Cesc de La Masia. Cal que ara es facin els ofesos?

6.

PER QUÈ
em sembla que el petó d'Iker Casillas a Sara Carbonero és una cursileria meravellosa? És una imatge apegalosa? Sí. Ensucrada? I tant. De tan repetida, embafant? És clar. Però és la vida, és Notting Hill, és pel·lícula anglesa amb Hugh Grant i Julia Roberts. I a la gent li agrada.

7.

COM ÉS
que la gent critica que l'Aquari de Madrid vulgui fitxar el pop Paul? Però si s'ha de nomenar ministre espanyol el director! Algú creu que qui hagi tingut la idea és un geni del màrqueting? Quanta gent (són aquests els qui tindrien el problema) peregrinaria fins a la capital d'Espanya per veure un pop en un aquari? Per què el zoo alemany no accepta el preu del traspàs? Per què no cedeixen la gestió a Florentino i el seu talonari?

8.

SABÍEU
que els jugadors de la selecció espanyola tenien un secret amagat a les habitacions del seu hotel, que era el de menjar croissants i ensaïmades mentre jugaven a cartes abans d'anar a dormir?

9.

COM
pot dir Sandro Rosell públicament que és el mateix renovar per sis anys que renovar sis vegades any a any? No veu que és una barbaritat? Any a any vol dir llibertat per les dues bandes per poder decidir lliurement el seu futur i un contracte de sis anys és lligar-se fins al 2016 encara que tinguis diferents clàusules escapatòries.

10.

PODEM
saber el que cobra el nou director general del club després que s'hagin fet públiques les irracionals liquidacions per l'any de contracte que li quedava (si és que són aquests els números) a Joan Oliver? Ens podrà explicar l'eficient Javier Faus quan es va firmar aquest crèdit sindicat, si va ser el 2003 o el 2004 i qui el va firmar?

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)