Opinió

preguntes

JORDI BASTÉ

Megafonia exagerada

1.

COM ÉS POSSIBLE
que es vagin repetint, a la vegada, informacions en portades de diaris esportius i ràdios (l'acord de la junta amb Özil, el possible intercanvi o venda d'Ibrahimovic o el fitxatge de Robinho? On està localitzat el megàfon de la junta directiva? Qui el porta agafat amb les dues mans? Qui hi ha interessat al Barça en el fitxatge de Robinho, futbolista que no interessa al cos tècnic culer?

2.

PERÒ NO HAURIEN DE SER
Andoni Zubizarreta, director esportiu del club, i l'entrenador Pep Guardiola els que prenguessin les decisions? O vénen èpoques que començarem a qüestionar el treball de l'entrenador, que en dos anys ha comès errors (només faltaria) però mínims –diminuts– comparativament amb els immensos èxits aconseguits?

3.

QUI VA REDACTAR
el comunicat públic del Barça després de saber-se la decisió de Cesc Fàbregas de quedar-se a l'Arsenal? Calia fer-lo tan defensiu dient que el club no havia ofert mai més de 40 milions d'euros? Realment la junta el volia fitxar?

4.

A QUINA EMPRESA
seria acceptat que els seus treballadors desapareixessin el dia 16 de maig per tornar a treballar plegats el 12 d'agost, és a dir, gairebé tres mesos després? És racional que els clubs de futbol, en aquest cas el Barça, facin inversions per a nou mesos i els altres els cedeixin a una altre empresa sense cap contraprestació? Aplaudim Guardiola per no haver convocat cap internacional espanyol per a Sevilla?

5.

NO TROBEU LÒGIC
que Sandro Rosell vulgui estrenar-se com a president a la llotja del Camp Nou el dia de la tornada de la supercopa i hagi trucat a José Maria Del Nido excusant la seva presència aquesta nit a l'estadi Sánchez Pizjuán?

6.

COM ÉS POSSIBLE
no haver escoltat ni una sola opinió, cap ni una, de cap dels internacionals del Barça que van ser a Mèxic parlant de la barbaritat del partit amistós, de la bestiesa perpetrada? Com és possible sentir tronar i mirar cap a un altre costat? Per què la lliçó de racionalitat la va donar el futbolista del Vila-real Carlos Marchena al diari As, dient, després del partit, que aquest tipus d'amistosos no s'haurien de repetir? Es pot entendre el viatge de David Villa quan no va poder ni jugar?

7.

ÉS PROPI DEL SEGLE XXI
els estats de les gespes de determinats estadis que hem vist per televisió de partits de pretemporada com per exemple el que va haver de patir l'Espanyol a Astúries i al trofeu Carranza o el del Barça a Corea? De la mateixa manera que Leo Messi està obligat contractualment a jugar, no es pot negar un club a disputar una costellada si l'estadi no presenta uns mínims?

8.

PERDÓ, PERÒ...
és de broma la fotografia de Ronaldo amb un sobrepès alarmant? Ha estat víctima d'un Photoshop traïdor o s'ha deixat anar i s'ha llançat directament? Que la fotografia en l'àmbit internacional la publiqués el diari brasiler O'Globo és una ironia del destí o simplement mala llet?

9.

NO HAURÍEM D'OVACIONAR
a qui ha proposat Scottie Pippen per ser al Hall of Fame nord-americà, on finalment acabarà entrant? Per cert, el primer que l'hauria d'aplaudir és Michael Jordan, el número 1 mundial però que deu part del seu èxit a l'ajut que Pippen sempre li va donar als Bulls de Chicago?

10.

SABÍEU QUE L'ESPORTISTA
que va decidir canviar el mòbil després de veure el film Diamantes de sangre va ser Samuel Eto'o, que tenia un Nokia folrat de brillants? Una altra endevinalla estiuenca per a la setmana que ve: quin esportista català s'ha quedat un terreny a la part alta de Barcelona, on es construirà una casa?

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)