Opinió

L'OBSCUR DEL RETRAT

L'endreça de Rosell

El nou president del Barça, Sandro Rosell, afirma que vol posar ordre a tot el que ha trobat poc ordenat dins del club. Bé, correcte. Res millor que la nova junta directiva tingui el seu propi esquema i la seva pròpia direcció, però hi ha un rau-rau, un corcó que s'hauria de tallar de soca-rel, que comença a estendre's en mitjans culers i també del país. Algú filtra suposats fets de lectura tèrbola per tacar la imatge excel·lent del Barça a Catalunya i al món sencer. Molts volem saber la raó de tot això. No voldríem pensar, ens sembla impropi de la nostra gent, que és per mesquinesa venjativa contra Joan Laporta i la seva junta.

Des dels mitjans de la caverna de Madrid afirmen que tenen informació indiscutible. Dit sense embuts: utilitzen un bocamoll deslleial que fa de quintacolumnista donant carnassa per poder intoxicar el club. Res a veure amb la polidesa excel·lent d'en Rosell. Si no hi ha proves tothom és innocent. I de proves, de moment, cap ni una. Afirmacions a la madrilenya dites per gent que calla com un mort davant l'inquietant, en tots els aspectes, Florentino Pérez, el president del Real Madrid.

Els barcelonistes, els catalans i els culers d'arreu del món que esperem continuar sent feliços amb els equips i l'entitat, volem poder avalar la junta directiva actual i la que vindrà i la de més enllà. Crítics quan es desviïn del que creiem adequat i amb lloances si ho fan bé. Ben solucionats els casos esportius i els de les seccions, no acabem d'entendre que Sandro Rosell fes servir únicament el castellà en la trobada mundial de penyes. Que no hi ha traducció simultània? Rosell té molt marge, se l'ha guanyat, però no ha de permetre que acusacions no demostrades, és a dir, calúmnies, embrutin el record de l'etapa meravellosa que hem viscut amb Joan Laporta i que, amb Rosell, volem continuar vivint.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)