Opinió

preguntes

JORDI BASTÉ

Bestieses diverses

1.

ALGÚ
va poder veure la bestiesa que va significar que Gerard Piqué presentés el seu llibre Viatge d'anada i tornada en la Setmana del Llibre en Català al parc de la Ciutadella de Barcelona? Sabíeu que va haver de sortir corrents mentre una cinquantena de noies el perseguien fins al cotxe? Puc assegurar que Piqué estava espantat.

2.

SABÍEU
que a Gerard Piqué li van aplicar sis punts de sutura al cap després de la topada amb el porter de l'Hèrcules Calatayud, però que ho van fer sense cap tipus d'anestèsia al mateix vestidor del Barça després del partit? Quins companys de Piqué li van posar el sobrenom d'Avatar quan, l'endemà del partit contra el Panathinaikòs, li va baixar la inflamació cap al nas i a les bosses dels ulls?

3.

SABÍEU
que el president del Parlament de Catalunya, Ernest Benach, quan es va assabentar de la presència de Gerard Piqué al parc de la Ciutadella va fer que el seu departament de comunicació truqués als responsables de la Setmana del Llibre en Català per saber si el jugador català es podia esperar uns minuts per tal que pogués fer el recorregut entre el Parlament i el Museu de Zoologia, on es van poder saludar?

4.

ÉS NORMAL
l'actitud fatxenda i petulant que ha mantingut Zlatan Ibrahimovic en només una setmana a Itàlia? Quina explicació té el seu moviment de karate en l'entrenament de dimarts passat contra l'esquena de Strasser? Com pot enfrontar-se, després de dutxar-se i en fred, a través de la televisió, amb l'exentrenador del Milan i icona italiana Arrigo Sacchi? Però, aquest noi s'ha begut l'enteniment?

5.

TENIU
constància que, definitivament, el Barça-Real Madrid es veurà per Gol TV, l'únic fet que a hores d'ara es pot garantir? Sabeu, però, que cada cop sembla més que serà dissabte i, molt probablement, a les vuit del vespre i, per tant, queda descartat el clàssic el dissabte a les deu de la nit o el diumenge a les nou?

6.

AVIAM
qui és el que ens dóna les bases de la Pilota d'Or d'enguany, que s'afegeix al FIFA World Player, i sabem d'una vegada qui ha de guanyar el guardó: si el millor jugador del món, el millor futbolista de la temporada o el millor del mundial? Perquè ja sabem que depèn del que es valori varia molt la decisió...

7.

QUÈ
es va prendre el comentarista d'Intereconomía Hugo Gatti, més encertadament conegut com El Loco, un dels millors porters de la història de l'Argentina, per dir que el cop de cap que es van donar Piqué i Calatayud dissabte passat va ser fet amb voluntarietat del defensa català? Com es pot dir aquesta barbaritat?

8.

NINGÚ
no va veure la cara de José Mourinho ahir en la roda de premsa quan parlava de l'oferiment fet per la federació portuguesa de dirigir només els dos pròxims partits de la selecció? No us vau quedar garratibats i amb la sensació que ell pensava: «Jo vull anar-hi però aquests no em deixen»?

9.

PODEM
d'una vegada per totes liquidar la copa Catalunya, convertida en un nyap demencial per obra i gràcia dels clubs que no s'ho creuen i d'un calendari encotillat? Demanem a la federació catalana que deixi de fer esforços per encabir-la i que l'aparqui fins a nova ordre?

10.

NO ÉS
una broma que el mundial de motos sigui tot tan espanyol que acabarà per convertir-se en una competició massa local i poc internacional? No fa l'efecte que sempre són els mateixos (la gran majoria, espanyols) i, a més, amb quatre curses a circuits de l'Estat (Aragó, Xest, Jerez i Montmeló)?

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)