Opinió

EDITORIAL

Dues cites importants

Després de quinze dies sense futbol, els aficionats del Barça avui estan pendents del partit contra el València i esperen que l'equip es retrobi amb la victòria a casa i ratifiqui amb gols el bon joc que ha ofert fins ara. Però els socis, representats pels compromissaris, tenen una cita molt important també al matí en l'assemblea, ja que s'hi han de decidir coses molt importants. Els nous responsables han volgut revisar a fons la gestió de la junta de Laporta, apel·lant a la seva promesa de transparència durant la campanya electoral i també per demostrar que encara que hi hagi hagut èxits esportius sense precedents en els últims anys, també es poden haver comès irresponsabilitats en la gestió. Això es revelarà als compromissaris explicant el contingut de la due diligence (un retrat a fons de l'estat del club), s'explicarà i posaran a aprovació els comptes revisats, que han passat d'un benefici d'11 milions a unes pèrdues de 79, i, si s'escau, es demanaran responsabilitats als anteriors gestors. Això és prou rellevant i important perquè Rosell i la seva directiva justifiquin que és el millor per al club i no la continuació d'una batalla entre ell i Laporta que fins ara era soterrada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció