Opinió

Diari de redacció

3

febrer

Merkel, la faraona

Ha vingut, diuen, a posar ordre i concert. Els carpetovetònics de sempre s'indignen per la pèrdua constant de sobirania del poble espanyol. Si ells no volen ser xuclats per l'huracà Angela, nosaltres n'estarem encantats. Si us plau, Merkel, treu-nos d'aquí i converteix-nos en el dissetè länder de la república federal. Estem disposats, fins i tot, a deixar guanyar un parell de lligues al Bayern.

4

febrer

Creativitat financera

Quants milions d'euros posaria sobre la taula la Qatar Foundation a canvi que els consellers fessin les rodes de premsa amb el logotip d'aquesta fundació? I si el Palau de la Generalitat el rebategéssim com a Qatar Arena, no plourien milions del cel?

5

febrer

La revolució, des de dalt

De tot allò que està passant als països àrabs, el més impactant que he llegit aquests dies és que Muammar al-Gaddafi es volia unir en persona als manifestants de Trípoli que demanaven la democratització del país.

6

febrer

Super Bowl

Per un dia m'identifico amb totes aquelles persones, sigui quin sigui el gènere (ehem), que no tenen ni la capacitat ni la paciència ni l'humor d'entendre què carai és un fora de joc.

7

febrer

La foto

Per tots aquells que us heu estranyat (i molt) pel fet que no se m'identifiqui correctament en la ja famosa imatge de la celebració de l'aniversari de Piqué i Shakira us puc confirmar que vaig ser baixa d'última hora en aquest acte de poca volada. A la mateixa hora havia de fer classes de català (l'idioma) a Scarlett Johansson perquè necessita, segons m'ha dit, un reforç per poder fer una trucada pendent a Artur Mas.

9

febrer

Ivan, el possibilista

Tibau, nou secretari general de l'Esport, aterra a la redacció per ser sotmès a un petit tercer grau. Parla sense hipocresia (s'agraeix) i amb aquest neorealisme tan convergent que ens ve a dir que encara no estem prou madurs per a la independència i que, per tant, hem de col·laborar amb Madrid. Això mateix devien dir els polonesos (els de veritat) el 1938, abans de la Fall Weiss.

10

febrer

140 caràcters

Primer tenia un apartat de correus i em van dir que necessitava correu electrònic; després vaig tenir correu electrònic i em van dir que necessitava Facebook; després vaig tenir Facebook i em van dir que necessitava Twitter, i ara tinc Twitter i ja temo el que vindrà després.

12

febrer

Preciado

L'enemic del nostre enemic és el nostre amic. Aquest principi maquiavèl·lic s'ha aplicat sempre en política internacional. Ara també ho tenim en compte quan anem al camp de l'Sporting.

13

febrer

Messina

Per explicar la seva relació amb la premsa de Madrid va al·ludir al conflicte entre Palestina i Israel. Ell, lògicament, és el palestí per les bombes que li cauen cada dia des del cel (premsa, altrament dit). Avui ha rectificat en un gran diari de Tel Aviv. I és que no es pot descartar, tal com estan les coses, que més aviat que tard hagi d'anar a entrenar el Maccabi.

14

febrer

Raül Agné

Algú va dir que contra l'estupidesa fins i tot els déus lluiten endebades. I Antonio Machado, un castellà de soca-rel, va afegir que tot allò que s'ignora es menysprea.

15

febrer

Contador i «cierra España»

El titular d'avui d'El País és prou explícit: Espanya exculpa Contador. És l'única cosa en la qual ZP i Rajoy s'han posat d'acord en els últims anys.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)