Editorial

L'EDITORIAL

Una NBA estranya torna a casa per Nadal

La tradicional jornada de Nadal de l'NBA (cada any, tal dia com avui, el calendari força tres dels grans partits de la temporada regular) coincideix enguany amb l'inici de la competició com a conseqüència del llarg i recargolat locaut. Tard, però la lliga comença amb reptes i incògnites importants. Començant per casa, mai quatre catalans havien coincidit en la lliga professional americana. Per a Ricky ja n'hi ha prou d'afrontar la seva primera lliga en l'NBA, a Minnesota. Rudy ha d'aprofitar el seu pas pels Nuggets per demostrar definitivament si les seves facultats estan acompanyades de l'ambició necessària per triomfar-hi. Pau comença la competició amb la incertesa de si el seu futur continua lligat als Lakers. I Marc arrenca una nova etapa sense moure's de Memphis. Els Grizzlies li han fet contracte d'estrella i li exigiran que actuï com a tal en cada partit.

El retard en l'inici de la competició dibuixa un escenari nou. Des d'avui fins a final d'abril es forcen 66 partits en una competició duríssima ja en els anys normals. Un escenari nou que haurà de revelar dues incògnites: una, com afectarà aquest ritme brutal la qualitat del joc i, dues, com respondran físicament els jugadors després de tants mesos d'aturada i davant d'un calendari tan exigent.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)