Opinió

La mesura de Raül Agné

Raül Agné té calma enmig d'una afició afectada per
un trastorn bipolar

El seu discurs planer, prudent i mesurat es contraposava des d'un bon inici amb el seguici de directives faraòniques que havien desgovernat el club els últims lustres amb la màxima d'aprofitar el càrrec per promocionar-se com a personatges públics. A més, s'havia d'afegir a la presència d'aquestes directives acomplexades, l'existència d'un secretari tècnic més pendent de cultivar la seva glòria que no pas el bé del club, sent especialista a devorar entrenadors a temps per sortir ell a la palestra en el moment oportú i emportar-se part dels aplaudiments.

Enmig d'aquest panorama, Raül Agné i el seu equip tècnic lideren un conjunt que va aconseguir l'ascens a segona divisió A, i que més tard va firmar temporades amb bons números en la categoria, ja fos al Girona o al Recreativo. Ara, les coses no van bé, però el discurs segueix sent el mateix dels dies de vi i roses de la temporada passada: mesura, treball, pensar en la setmana que ve, treballar els errors, etc.

Una mesura que no ha tingut una directiva que, tot s'ha de dir, sembla diferent a les seves predecessors, qüestionant públicament la preparació física d'uns jugadors que van defensar sense fissures la labor diària de Toni Masferrer, però és igual, atesa l'actitud pròpia del “donde pago me cago” què hi tenen a dir els jugadors? Esperem que aquesta actitud de terratinent fos un cop de vent d'una directiva que, repeteixo, té gestos que la diferencien dels atacs de grandesa de les seves predecessores.

En definitiva, Raül Agné té calma enmig d'una afició afectada per un trastorn bipolar, té caràcter per aguantar alguns desvariejaments d'un ambient on tothom es veu amb cor de prendre millor les decisions per fer reflotar l'equip. I sobretot, quan s'ha intentat fer invents amb gasosa, portant entrenadors que no coneixen el caràcter propi del gironí, que ho troba tot cagat i pixat encara que les circumstàncies siguin idíl·liques, ens hem hagut d'acabar salvant amb jugades de circ. Així doncs, no hi donem més voltes, Agné és l'entrenador perfecte per al Girona. Donem-li suport.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)