Opinió

AL CAP DEL CARRER

A Madrid surten de l'armari

Era previsible, però no per això ho passarem per alt. Després de gairebé cinc llargs anys, resulta que a Madrid interessa el bàsquet. Que hi ha afició. Que hi ha portades de diaris. Que un mateix esdeveniment mereix doblar l'espai en funció del resultat. Que Pablo Laso, a qui començaven a degollar fa un parell de setmanes, és el rei de copes i els bases del Madrid són uns cracs. Han sortit de l'armari, però tornaran a amagar-s'hi al mínim revés. Visca l'equilibri i la perspectiva. No cauré en la trampa: el Barça va perdre perquè va tenir un rival amb un encert impecable. El Barça no té pitjor plantilla que un any enrere. Però sí una colla de jugadors de perímetre fora de l'estat de forma òptim. I menys conclusions apocalíptiques.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció