Editorial

L'EDITORIAL

Marc Márquez: cor calent i anàlisi freda

El mundial de motos GP ha tornat a oferir un gran cap de setmana. Aquesta competició està ara en un punt en què no només dóna espectacle la cursa, els entrenaments i les classificacions també es fan seguir, i no només pels aficionats incondicionals del motociclisme. Destacar ara que l'arribada de Marc Márquez ha multiplicat l'interès del campionat ja no té sentit. Aquest nouvingut ja té un lloc en la història de la màxima categoria. Si després dels accidents de Lorenzo i Padrosa encara hi havia el dubte de si el pilot de Cervera era només un gran pilot que sabia aprofitar les seves oportunitats, ara és clar que serà una figura de Motos GP des de la seva primera temporada en la categoria.

Dissabte se li va veure el cap calent per aconseguir una pole fora límits després que un Lorenzo sensacional registrés un temps que semblava insuperable. No calia, però el cor li ho demanava i... Però també es va fer una anàlisi freda per avaluar que el temps d'una volta és una cosa i el ritme de carrera n'és una altra, i que aquest era del mallorquí. Ahir, en la cursa, després de l'accident en el warm-up, el català va acabar segon darrere el de Yamaha. Marc Márquez juga amb els límits sobre una línia que només els més grans poden trepitjar i sortir-ne victoriosos.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)