Opinió

Nova temporada, mateixos problemes

Per desgràcia per als socis i simpatitzants del Barça, Zubizarreta n'és el secretari tècnic

Hem arribat al setembre i, malgrat les incorporacions de Neymar i Martino, a can Barça tot continua igual que la temporada passada. Messi marca i decideix els partits, el senyor Rosell parla però no comunica, Zubi continua pensant què fer i com, Cruyff deixa titulars contra la junta (especialment contra el president), el Barça té problemes en defensa, en la supercopa sembla que alguns presumptes violents tenien entrades, etc.

Dilluns vaig sentir l'entrevista que va fer en Pere Escobar al senyor Rosell. Sí, és cert, que es va parlar de temes com el Brasil, Teixeira, Zubi, etc. Però, i no crec que això ens sorprengui, es va dir el que ja tots imaginàvem...O és què algú pensava que Rosell reconeixeria errors, problemes o presumptes negocis estranys? Amics, deixeu-me que faci un petit aclariment al voltant dels temes o negocis al Brasil: mentre no es demostri el contrari amb proves reals i contundents (papers, notificacions judicials, imputacions, etc.) el senyor Rosell no és culpable de res més que de ser un president apàtic, mal comunicador, distant i poc o gens motivador. Per cert, va dir que no tornaria a parlar de la seva vida privada... Doncs serà difícil, ja que és un personatge públic. Sincerament, cada vegada em sento menys representat per aquest president i la seva junta directiva.

Ara parlem del tema de Zubi i els fitxatges. Ja fa dos anys que parlem de la necessitat d'incorporar un nou defensa central amb garanties, i encara no el tenim. Si repassem el que ha passat aquest estiu ens adonem de la pèssima gestió que ha fet la secretaria tècnica. El dilluns es va tancar el mercat i el Barça ha incorporat Neymar, Sergi Roberto i Oier. Segons la secretaria tècnica i el tècnic ( aquest últim crec que ha dit el que li han recomanat) ja són suficients per afrontar la nova temporada. La massa social, de la qual formo part i amb la qual m'identifico plenament, no hi estem d'acord, i el temps ens donarà la raó. Esperem i desitgem que no es lesioni ni un sol defensa, perquè aleshores patirem molt. Si el capítol d'incorporacions ha estat decebedor, el de sortides encara és pitjor. Hem venut Thiago i Villa per pocs diners, malgrat que el senyor Rosell digui que han estat bones operacions. I, per si fos poc, a Cuenca i Afellay no se'ls ha pogut col·locar de cap de les maneres. Potser Zubi pensa com Cruyff, en la seva etapa d'entrenador, quan va dir allò que guanya qui més gols fa i això és l'únic que importa. A vegades imagino com deu ser el raonament del nostre secretari tècnic a l'hora de planificar: “Tenint Messi en forma [sembla que ho està] i si Neymar s'adapta bé, tot funcionarà sense problemes i no necessitarem defenses i, potser, tampoc porter, perquè marcarem més gols que els contraris.” Per desgràcia per als socis i simpatitzants del Barça, aquest senyor n'és el secretari tècnic. Em temo que haurem de fitxar en el mercat d'hivern, i això no és una bona notícia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)