Opinió

Rareses de setembre

1 Sobre el tema Abidal, per què el jugador francès fa ara aquestes declaracions quan em consta que el Barça es va portar molt bé amb el jugador durant tot el procés de la seva malaltia? A què vénen ara aquestes declaracions a L'Équipe? No és el jugador qui hauria d'explicar més detalladament a què es refereix, perquè les seves acusacions són duríssimes? Si el club diu que les dues parts asseguren que contractualment el Barça va complir, on és exactament el problema?

2 Algú de la família i de l'entorn del Pau Gasol em podria explicar, des de l'admiració esportiva, com de postís s'ha tornat aquest noi els últims mesos? Com s'ha deixat manipular tant per un discurs espanyolista (que no espanyol)?

3 Sabíeu que el Real Madrid va intentar fitxar Samuel Eto'o fa dues setmanes però que el jugador no va voler ja que té una pèssima relació amb Florentino Pérez i perquè, a més, ja s'havia compromès amb José Mourinho per jugar en el Chelsea?

4 Com de sorpresos es van quedar els integrants de la llotja del Camp Nou i de la zona propera a la tribuna al partit de la supercopa contra l'Atlético de Madrid quan en la segona part van sentir clarament com un grill xerrivaca continuadament?

5 Parlant del Camp Nou, em deixeu dedicar una gran ovació a qui hagi donat el vistiplau definitiu per haver cedit a l'Assemblea Nacional Catalana el Camp Nou per a la Via Catalana per a la Independència de dimecres que ve? No podria la Via fer alguna cosa i evitar que només passi per la llotja (on veurem les mateixes cares de sempre) quan a més, no hi haurà imatge aèria perquè la zona presidencial queda sota la marquesina de la tribuna?

6 Sabeu que, efectivament Pep Guardiola i Tito Vilanova han restablert relacions a través de diversos missatges enviat de Munic a Barcelona i retornats de Barcelona cap a Munic? Això no és una bona notícia o interessa a alguns que estiguin barallats, inclosos alguns de la mateixa junta? Parlant de Guardiola, sabeu que l'entrenador del Bayern de Munic va ser ahir a la llotja de l'Allianz Arena veient el partit de seleccions entre Alemanya i Àustria?

7 Si fóssiu Víctor Valdés, no enviaríeu a fer punyetes la selecció espanyola, Vicente del Bosque, Ángel Villar i qui es posi a davant? Com és possible que un suplent sistemàtic des de fa sis mesos sigui titular mentre que un indiscutible en el seu equip és castigat a la banqueta com en el partit d'ahir contra Finlàndia?

8 Quin jugador del Barça va estar a punt de llogar la casa dels ducs de Palma de Pedralbes que ara ha sortit a la venda i al final no es van posar d'acord amb la immobiliària? Resposta fàcil: Neymar.

9 Llegeixo a la contraportada del diari Sport que Kaká ha costat 15.000 euros cada minut al Real Madrid? Algú em pot explicar com pot ser que no hi hagi alternativa presidencial a Florentino Pérez? Com és possible?

10 A mig setembre, no són ja unes peces de museu els tornejos d'estiu dels clubs (després de l'espectacle del Ciutat de Barcelona) que mereixerien ser estudiats i, la gran majoria (per no dir tots) eliminats d'un calendari cada cop més exigent i carregat?

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)