Editorial

L'EDITORIAL

Quan els Red Bull t'entren a casa

O el Mundial de fórmula 1 comença a fer un tomb aquesta tarda al circuit de Monza o tot fa pensar que, aquest any també, la superioritat dels Red Bull, i especialment de Sebastian Vettel tindrà poca contestació. Més enllà que Massa accepti o no les ordres d'equip a les sessions de classificació com la d'ahir, Ferrari estava intentant de totes totes que el líder del campionat no agafés l'última embranzida cap el títol precisament al Gran Premi d'Itàlia i, de moment, no ho està aconseguint.

Els 46 punts d'avantatge sobre Alonso, segon a la classificació del mundial, i els 58 sobre Hamilton, tercer, donen fe del domini del campió alemany, però encara és més significativa l'aparent facilitat amb que porta el seu Red Bull cap al triomf. No són només les cinc victòries en grans premis contra les dues de l'espanyol de Ferrari, o les úniques de Hamilton i Raikkönen, passa que els seus registres des de les primeres sessions d'entrenaments lliures fins a les curses el fan el rival a batre gairebé sempre: el rival a batre difícilment. L'escuderia vermella espera que, un cop més, el cotxe d'Alonso protagonitzi avui una remuntada que els permeti no abandonar l'esperança. Sigui com sigui, haurà de canviar molt tot perquè canviïn les sensacions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)