Editorial

L'EDITORIAL

Eurobàsquet de transició

La selecció espanyola de bàsquet jugarà avui per la medalla de bronze contra Croàcia a Ljubljana. Passi el que passi, serà el pitjor resultat de l'equip en els últims vuit anys: havia jugat les tres últimes finals i havia guanyat les dues últimes. Tot un palmarès que divendres va quedar en part estroncat –cal veure si avui puja al podi– perquè, un cop més des que va començar l'europeu però ara en un matx transcendent, els homes d'Orenga no van saber lligar un partit que tenien absolutament de cara. Parker va aconseguir trenta-dos punts i França va acabar el partit amb els triples que no ensumava al principi, però va ser l'equip que pivota al voltant de Marc Gasol el que se'l va deixar guanyar. Per l'equip espanyol, que ha continuat tenint un contingent important de catalans, pot ser un campionat de transició. Entre altres coses, perquè no sembla que l'entrenador hagi de tenir continuïtat. Orenga té un equip que depèn molt de Marc Gasol i no ha sabut preparar l'estratègia per poder trobar-lo en els moments clau.

L'europeu de bàsquet, més que el de cap altre esport, es confirma com un campionat devaluat a causa de les absències de jugadors importants a les principals seleccions que difícilment s'esborraran d'un mundial o uns jocs.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)