Opinió

Fan de Víctor Sánchez

Ja veien que era una gran oportunitat de mercat, tal com s'està demostrant

Els dos gols de Víctor Sánchez contra l'Athletic Club i la seva aparició en la segona part del partit del Madrigal són les millors notícies de la setmana esportiva. El migcampista, o més ben dit, totcampista, de Rubí és l'home més en forma i confirma el que apuntem des que va arribar a l'Espanyol, que és un jugador idoni per a les dimensions del club blanc-i-blau. És un gran recuperador i té criteri a l'hora de treure la pilota. A més, enguany ha fet un pas endavant gràcies a la decisió de Javier Aguirre de col·locar-li de parella el pivot David López, que és una escombra industrial.

Mentre David tapa i recupera, Víctor li cobreix les espatlles i a l'inrevés, però quan la bola cau als peus de l'exjugador del Barça el joc agafa sentit. Hi dóna verticalitat i s'incorpora a l'atac per, si cal, acabar la jugada. No és una anècdota el gran gol que va fer contra els bascos a Cornellà-el Prat dilluns passat, és la concreció d'una empenta indomable de qui va pel camí de convertir-se en el líder de l'equip a la gespa.

Quan Víctor va arribar del Neuchâtel, després de la fallida del club suís, semblava un reforç de mercat d'hivern poc llaminer, però els que en saben, i Ramon Planes, que és qui hi va apostar i en sap, ja veien que era una gran oportunitat de mercat, tal com s'està demostrant.

Ara és un dels jugadors que l'Espanyol vol lligar en curt i blindar-ne el contracte perquè no marxi a preu baix. Potser caldria haver-ho fet ja la temporada passada quan el jugador va certificar que era un excel·lent futbolista. Si bé és cert que l'actual estat de gràcia del jugador el posa en el punt de mira d'altres clubs i, per tant, com gairebé sempre, l'Espanyol hi veu una oportunitat de mercat per fer calaix. Amb tot, futbolistes com Víctor Sánchez no se'ls ha de mirar amb criteris econòmics, sinó en paràmetres esportius.

Víctor acaba contracte el juny del 2015, i si no se'l renova abans que finalitzi aquesta temporada, amb l'escandalosa feina que fa, serà gairebé inviable retenir-lo. Jo em declaro fan de Víctor Sánchez!

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)