Opinió

Ultras Sur i Florentino

No he vist Florentino Pérez aplicant tolerància zero a aitals violents

1 Cristiano Ronaldo. No ho entenc. El seu fitxatge fou finançat via Bankia, el banc que ha estat i és el més gros fracàs econòmic del sistema bancari espanyol. Això vol dir que el seu fitxatge l'hem pagat tots, ens agradi o no el futbol i siguem de l'equip del règim o siguem del Girona, del Lleida, del Sabadell, del Nàstic, del Reus o del Barça. Darrere la catàstrofe hi ha un tal Rodrigo Rato, home habitual de la llotja del camp de Chamartín –ja que parlem del tema, cal esmentar el nom del franquista Santiago Bernabéu– i ara, increïble i mai no explicat, persona acabada de contractar en la direcció del Banc de Santander. Qui va moure els fils pel jugador portuguès es diu Florentino Pérez.

2 Munten una vinguda d'espanyolistes de Madrid, espantats de no poder aconseguir ni tan sols omplir el centre de la plaça de Catalunya –que l'any 1939 van batejar com a Plaza del Ejército Español. El correu convocant explicita: “Muchos valerosos camaradas de Ultras Sur han decidido responder a la llamada de Falange, el Nudo Patriota Español, la Asociación Vieja Escuela de Madrid y el Movimiento Católico Español [...]”.

Entre altres perles, aquests ultres deien coses com ara que els seus seguidors havien d'“abstenerse de acarrear cualquier objeto punzante o contundente”, a més de frases com ara “ Lluís Companys además de ser un catalán de mierda, era rojo, masón y judío converso”. No he vist Florentino Pérez aplicant tolerància zero a aitals violents, com sí han fet i fan les directives del Barça.

3 Castor davant les costes de Vinaròs i Alcanar. La gent valenciana i catalana, darrere un i altre terratrèmol, sigui de l'equip que sigui, està espantada i amb l'ai al cor continuat. El govern llepant l'amo, que es diu Florentino.

I Florentino Pérez més callat que un mut. I encara hi ha badocs que creuen que el futbol només és esport.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)