Opinió

El periodista Albert Montagut

De vegades, la directiva del Barça no entén el moment del club i del país

El periodista de la Terra Ferma Albert Montagut, nou director de comunicació del Barça. És la quarta persona que ocupa aquest càrrec des que Sandro Rosell és president. Han saltat d'una cadira massa bellugadissa bons professionals com ara Ketty Calatayud, Pere Jansà i Xavier Martín. No controlaven bé la informació, se suposa. Al darrere hi ha uns personalismes que fan mal al club, però que formen part de la nostra idiosincràsia. Sembla que això no té remei.

Una cosa crida l'atenció. El director de comunicació no és qui comunica sinó que ho fa el portaveu de la junta, Toni Freixa. Ell va ser qui va explicar la decisió que els nens no podien entrar de franc, acompanyats dels seus familiars, mai més al Camp Nou. Un home del nucli dur de la directiva que sabia perfectament que aquesta junta havia guanyat les eleccions dient a tort i a dret que ells farien del Barça un club familiar en què els nens poguessin acudir al Camp Nou acompanyats del seus pares i avis.

Esperem que un periodista bregat i incisiu com Montagut pugui exercir la responsabilitat plena en la seva àrea. Especialista en les noves tecnologies, amb una àmplia visió del món, va viure com a corresponsal molts anys als Estats Units i les seves paraules sobre la projecció internacional del Barça conviden a l'esperança. Cal esperar que no tornin a passar casos com el rebuig de la directiva a la proposta de la Generalitat de muntar una exposició fotogràfica al Palau Robert sobre la presència dels símbols del club en els esdeveniments mundials a través de les imatges difoses per les grans agències de premsa del món, eina ideal per mostrar que els catalans hem construït una icona de dimensions globals.

De vegades, la directiva del Barça no entén el moment del club i del país. Penseu que com més universal i més lluny d'aquest pou que és Espanya, més importants són tots els que el dirigeixen.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)