Opinió

Desencís i preocupació, malgrat els resultats

El llenguatge no verbal deia que les coses no es veuen clares i que
no creuen
en l'actual equip gestor

Ja fa temps que penso que les coses són clarament millorables al nostre Barça i no parlo només de futbol. De fet, quan parlo del tema amb altres barcelonistes, veig que una sensació d'estranyesa es produeix davant una pregunta tan raonable i normal com és “què et sembla el Barça?” Deixant els sentiments de banda, podem trobar que, quasi tothom, respon amb un cert aire de no saber ben bé què dir o fins i tot et trobes amb molts que et pregunten “a quin aspecte o esport et refereixes?”

El Barça és un club gran, per molts de nosaltres el més gran del món, i això comporta que sempre estigui en constant anàlisi per part dels periodistes, els altres clubs, els socis, els simpatitzants i, per què no dir-ho, per aquells que tenim certs impulsos per intentar millorar el nostre club des de dins. És clar que hem de tenir en compte que no totes les anàlisis són iguals o estan fetes des d' una òptica neutral ni d'ajuda. També tenim els que són merament oportunistes i /o partidistes... Ja sabeu a què em refereixo. En el meu cas són purament de necessitat de millora d'allò que estimo i vull que sempre estigui al més amunt possible. Sí, és ben cert que estic treballant amb un grup de persones i empreses per tal de veure la possibilitat de presentar-me a les pròximes eleccions a la presidència del Barça... No vull enganyar ningú. Però també us he de dir que aquesta possibilitat, que cada vegada fa més via i incorpora més gent, és conseqüència del que creiem molts que és una mala gestió del nostre club en diversos nivells. Si veiéssim que la junta directiva parla clar, que afronta les coses que no s'han fet bé, que treballa per millorar els aspectes que no funcionen o que s'han ignorat, llavors no faria falta presentar una alternativa. Jo, personalment, estic disposat que el nostre club continuï sent gran (el més gran gràcies als socis). I m'agradaria que el president actual també pensés igual i posés tota la seva junta directiva a treballar en aquests aspectes que s'han de millorar, urgentment. Sí, jo donaria suport sense cap mena de dubte a aquesta directiva si veiés aquest impuls positiu.

Dilluns vaig estar convidat per un grup d'empresaris barcelonistes a un sopar per parlar del nostre estimat club. Durant el sopar vaig veure moltes cares serioses quan parlàvem de la direcció esportiva, del Barça de bàsquet, de la possible remodelació o enderroc del camp, de la grada jove, dels acords amb empreses com a mínim controvertides, de l'aspecte comunicatiu de la junta vers el soci, de l'entrada dels nens al camp, de la gestió del patrimoni, del futur del planter, etc. Sabeu què veia? A la cara de tots els presents, i us ben asseguro que molts d'ells van votar l'actual president en les eleccions del 2010 (jo també), veia dubtes, desencís i preocupació. Es veu que els resultats ja no ho són tot com alguns intenten fer-nos creure. El llenguatge no verbal dels presents expressava fins i tot més que les seves paraules i, sense cap mena de dubte, deia que les coses no es veuen clares i que no creuen en l'actual equip gestor.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)