Opinió

Que serà, serà

1 Ter Stegen i Pepe Reina per dinar i/o per sopar. És bo per al porter, ara titular del Barça, José Manuel Pinto veure que la temporada que ve serà el tercer porter o, directament, el faran fora? No som una mica cruels amb ell?

2 Si la junta directiva del Barça hagués demanat als socis que es posessin una carota de Leo Messi per reclamar que li donessin la Pilota d'Or, quant hauríem trigat a demanar la dimissió del president i de l'ideòleg? No va ser molt ridícul el que va passar aquesta setmana al Bernabéu?

3 Quina cara devia fer el vicepresident del Barça Carles Vilarrubí quan, en la conferència que dimarts donava amb el títol Barça, esport i cultura a la Universitat d'Amsterdam li van comunicar que dos membres de l'ambaixada espanyola eren presents a l'aula? Per què hi van anar, per aprendre de la relació cultural que uneix el barcelonisme i la cultura catalana?

4 Sabeu que el Barça pot fer història diumenge a Bilbao i convertir-se en el primer club del món a guanyar al nou San Mamés, ja que fins ara no hi ha guanyat ningú? No és aquest un altre bon al·licient per guanyar allà?

5 Per què no s'agermanen els càrrecs de cap de comunicació del Barça i el de director esportiu del Girona, que duren tan poc i cada dos per tres dimiteixen o són substituïts?

6 Sabíeu que fa quinze dies Samuel Eto'o es va trobar amb Flavio Briattore en un restaurant de Londres i van estar xerrant força estona de cotxes, ja que el camerunès n'és un fan declarat?

7 Pensem com de cruel és la memòria quan recordem que fa poc més d'un any tothom es volia carregar Pablo Laso com a entrenador de la secció de bàsquet del Real Madrid? Què pensen els assassins en sèrie d'entrenadors quan comparen com jugava el Real Madrid abans i com està jugant ara?

8 Quina capacitat tan brutal de seducció té el polifacètic i inclassificable Santiago Segura per trobar esportistes que fan cameos a les seves pel·lícules de Torrente? Llegeixo a La Razón que ha convençut Diego Simeone, Guti i Valentino Rossi (???). Com s'ho fa? Per cert, m'expliquen que també està intentant convèncer un futbolista blaugrana com en el seu dia, amb Torrente 4, ho va fer amb Cesc Fàbregas. Ho aconseguirà?

9 Com passen els anys i com es col·loquen els esportistes com ara Carlos Valderrama, aquell mític futbolista del Valladolid conegut en el futbol espanyol per haver rebut les carícies del madridista Míchel en un llançament de córner. Sabíeu que Carlos Valderrama, excapità de la seva selecció, està a la llista com a candidat a senador a Colòmbia pel partit conservador La U, el que lidera el president actual del país, Juan Manuel Santos?

10 Natalicis a can Barça. Ja sabíem que Iniesta esperava una criatura. Enhorabona: serà un nen.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)