Opinió

Thievy paga la mariscada

El camí
en la copa
és gairebé impossible, però l'equip ha d'eliminar
el Jaén

La plantilla de l'Espanyol va fer un dinar de germanor en una coneguda marisqueria de Barcelona finançat amb els diners de les multes i, segons expliquen els companys del diari As, Thievy es va haver de gratar la butxaca. Asseguren que la sanció econòmica imposada al francès per no presentar-se a un entrenament va ser de 4.000 euros, per reincident.

Molt diferent és la posició de veterans de la plantilla que juguen poc i no es queixen, com ara Joan Capdevila, que a més fa grup, o altres com ara Víctor Sánchez que va quedar-se a la banqueta en la darrera jornada i en lloc de reivindicar-se reconeix l'errada en l'expulsió i es disculpa amb l'equip. Aquest és el camí.

Una altra cosa és que Aguirre el deixi a la banqueta perjudicant el rendiment de l'equip, ja que sense Víctor la qualitat i competitivitat baixen molt. No crec que el de Rubí necessiti estar-se a la nevera per entendre que ha de vigilar una mica més a l'hora d'entrar al contrari. De fet, Víctor arrisca i gairebé sempre en benefici de l'equip; per tant, crec que s'ha d'assumir que sigui l'home que veu més targetes de la plantilla, nou de grogues i una de vermella.

L'entrenador va fer canvis en el darrer partit, la majoria encertats, però l'equip va perdre amb la Real Sociedad amb un pèl de mala fortuna, per l'autogol de Stuani i les lesions de Jhon Córdoba i Sergio García. Però es va veure una reacció tècnica valenta en deixar fora de l'onze Simão i Pizzi, però insisteixo, fallida en prescindir de Víctor Sánchez.

Ara comença la copa del Rei i Aguirre podrà legítimament fer proves i donar minuts als que menys juguen, com és el cas del porter Germán, del talentós migcampista Álex Fernández o, fins i tot, de Manu Lanzarote.

Ah!, i també és un bon dia perquè Thievy deixi de pagar multes i torni a fer gols. La copa té un camí gairebé impossible, però aquesta primera eliminatòria amb el Real Jaén s'ha de superar amb solvència; si no, serà un altre pas enrere en la lliga, i aquells aficionats que estan deixant d'anar a Cornellà-el Prat trigaran encara més a tornar-hi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)