Opinió

No es pot fer el que no es pot explicar!

Quan demano claredat, compromís
i honestedat em refereixo
que posem
el Barça
al davant de tot i sense recances

Ja estem arribant a Nadal i podem fer la carta al Pare Noel o als Reis Mags (com preferiu). Com que el meu aniversari és el 24 de desembre, comprendreu que sóc una mica més del Pare Noel, i per tant ja estic pensat què demanar-li. A la meva carta, i pensant en el Barça, crec que demanaré tres coses que trobo a faltar molt i em preocupen: una mica de claredat, compromís i honestedat per part de tots aquells que estimem el Barça (és clar que alguns l'estimem més que altres) i un 2014 ple de bones notícies.

Últimament, per desgràcia, ens estem acostumant a veure el nom del Barça en notícies que van acompanyades de paraules com mentida, denúncia, falsedat, comissió, judici, etc. Home, què voleu que us digui... ja estic fart de tanta polèmica i de les ganes que tenen alguns de tocar els nassos (per no dir una altra cosa). Entenc perfectament que el Barça sempre té aquest toc de guerra partidista preelectoral (encara que quedin tres anys, més o menys), però em sembla patètic l'ús que n'estan fent molts dels membres de l'actual junta directiva, alguns exdirectius de la passada i altres possibles precandidats electorals... Ja n'hi ha prou!

Ara resulta que des de la junta s'estranyen perquè els denunciï un soci pel cost real del fitxatge de Neymar. A mi el que m'estranya és que se sorprenguin tenint en compte la poca claredat i la quantitat de notícies contradictòries al voltant d'aquest tema. Tampoc els hauria d'estranyar que una gran majoria de socis i simpatitzants no creguin o vegin la bona voluntat de la junta en tot allò que fa. Recordem la grada jove i Qatar Airways?

Al loro”, que el famós entorn tampoc està gaire millor. Podríem parlar de la insultant moció de censura que estava dirigida per un grup de persones que només feien el que un amagat que ara parla anglès els deia. Dic insultant perquè, malgrat que és un dret que tenim tots els socis s'ha de ser responsable i fer-ne ús adequadament... Allò va ser una presa de pèl que desacredita els promotors (l'anglès també) i per desgràcia dóna una imatge molt dolenta del Barça en l'àmbit internacional. També tenim aquells que van fent campanyes antipresident i que s'omplen la boca de Barça, honestedat i claredat i resulta que en les eleccions anteriors van aconseguir un resultat digne amb molta foscor al darrere (alguns no vam acceptar arribar-hi a qualsevol preu).

Quan demano claredat, compromís i honestedat em refereixo al fet que posem el Barça al davant de tot i sense recances. I tot comença per tenir clar que la veritat és l'única via. “No es pot fer el que no es pot explicar i demostrar, sense cap mena de dubte, al soci i simpatitzant del Barça.” Esperem que el Pare Noel ho aconsegueixi i, de passada, que ens porti un parell de centrals i alguna peça més i, posats a demanar, que arregli el tema del bàsquet. Potser estic demanant miracles?

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)