Opinió

šContractes tancats i trencats

1 Es va confirmant el que va avançar El 9 Esportiu al juliol: Leo Messi millorarà el seu contracte perquè els seus representants (començant pel pare) no es creuen que sigui el més ben pagat de la plantilla. Sabíeu que els dubtes de l'entorn de Messi els genera els 40 milions pagats a l'empresa del pare de Neymar pel traspàs d'aquest estiu?

2 Sóc dels pocs que dubta que el futur de Leo Messi no serà signar un contracte per a tota la vida amb el Barça i que, en canvi, la seva sortida no està tan lluny com sembla i que al club ja li interessa un gran ingrés? Sabeu que l'estiu passat Leo Messi va tenir una trucada del Real Madrid?

3 Pregunta a Javier Faus dimarts a RAC1: “És normal que la junta que es vanta de ser transparent signi un contracte de confidencialitat amb els representants de Neymar? Resposta del vicepresident econòmic del Barça: “Home, Pep Guardiola també tenia clàusula de confidencialitat.” M'ho sembla només a mi, que hi ha una mena d'obsessió amb Pep Guardiola?

4 Cal una despesa tan salvatge econòmicament per a la reforma del Camp Nou? Ja no parlem d'un estadi nou. No es pot fer una reforma més econòmica encara que no afecti el 80% de l'estadi?

5 No és un exemple de contracte publicitari el que ha signat la junta directiva del Barça amb l'empresa Intel, que, al·lucinantment, no mostrarà la marca i només apareixerà a l'interior de la samarreta?

6 Sabeu que és molt probable que la temporada que ve la fórmula 1 no es vegi per Antena 3 i que perillen també les transmissions per TV3? La resposta, però, no la sabrem fins que hi hagi un moviment potent audiovisual les properes setmanes.

7 Què hauria passat si el motorista Ángel Nieto (nascut a Zamora) hagués guanyat un mundial i hagués decidit venir primer a Catalunya a passejar-se per tots els mitjans catalans (premsa, ràdio i televisió), i després hagués anat a Madrid a fer el recorregut pels mitjans de la capital de l'Estat? Oi que la premsa madrilenya hauria tret foc pels queixals? Doncs que s'ho apunti l'entorn de Marc Márquez, que ha fet passejar el nano per Catalunya dos dies després d'haver-lo portat a tots els mitjans de Madrid.

8 Cal que Neymar vagi disfressat d'aquella manera a la zona de premsa després del recital que va oferir contra el Celtic de Glasgow? Tenint en compte que mai havia sortit així quan jugava al Brasil, la influència estètica de Dani Alves no li pot ser perjudicial?

9 Escolto el magnífic periodista Santi Segurola, que afirma: “Pel que jo sé, crec que Xabi Alonso no renovarà amb el Real Madrid.” No seria un altre terrible error de Florentino Pérez no renovar el contracte del migcampista basc?

10 Veig el vídeo en què es mostra la casa, exemple de desmesura, de Jorge Lorenzo al Maresme... Cal fer el fantasma d'aquesta manera? Cal mostrar aquesta barbaritat de la manera més cutre, amb unes dones allà com si fossin mercaderia? El pilot va treure el vídeo de Youtube, però la indecència ja ha estat exposada. I els assessors, on eren?

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)