Editorial

L'EDITORIAL

Temporada espectacular de Belmonte

Les quatre medalles d'or que s'ha penjat Mireia Belmonte en els campionats d'Europa de natació en piscina curta a Dinamarca són una magnífica rúbrica (en espera del que pugui aconseguir en el Duel in the Pool del cap de setmana vinent) a la magnífica temporada que ha protagonitzat la nedadora badalonina. No podem oblidar que va començar el curs amb la necessitat de desempallegar-se de l'espasa de Dàmocles que suposava el mal tràngol postolímpic, amb aquell anar i venir d'entrenadors i clubs que semblava que podia torbar la que llavors ja era la millor nedadora catalana de tots els temps.

La seva actuació al campionat del món de Barcelona va servir per esvair qualsevol dubte: plata en els 400 m estils, plata en els 200 m papallona i bronze en els 200 m estils. L'or acumulat aquests dies a Herning, ara en piscina curta, releguen aquells mals dies a l'oblit.

Per si el pes del metall no fos suficient, Belmonte, que amb la seva potència de cames destaca especialment en la piscina de 25 metres, ha afegit al seu palmarès aquesta temporada tres rècords del món: en els 400, 800 i 1.500 m lliure, i un d'Europa, l'aconseguit aquesta setmana en el 200 m papallona. Belmonte és una inversió segura.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)