Editorial

L'EDITORIAL

Autoconfiança i avís per als rivals

El Barça va donar ahir un cop d'autoritat en la lliga, no només per la golejada que el referma en el lideratge, sinó per la manera com es va produir la victòria. El partit contra el Getafe es preveia difícil. Els blaugrana han tingut males experiències al Coliseum Alfonso Pérez, i aquesta vegada hi anaven amb baixes tan importants com les de Messi, Neymar, Víctor Valdés i Xavi, i amb la pressió afegida d'haver de guanyar marcant dos gols o més per ser líders, després de la victòria de dissabte de l'Atlético de Madrid. A més, encara no s'havia jugat un quart d'hora i ja perdia per 2-0. Totes les circumstàncies propiciaven que l'equip perdés els papers. Però, al contrari, els homes de Tata Martino van mostrar una maduresa extraordinària que es va convertir en la capacitat de reacció que necessitaven. L'equip es va mantenir fidel a la seva proposta i ja abans d'acabar la primera part havia remuntat el resultat gràcies a un trio de gols de Pedro, que està en un gran moment de forma. El matx va acabar amb una victòria de les que reforcen la confiança del grup en ell mateix i representen un avís per als rivals. El Barça afronta, doncs, el curt parèntesi de Nadal havent aconseguit tots els objectius que s'havia marcat el tècnic argentí en fer-se càrrec de l'equip.