Opinió

Gaudim del Nadal i reflexionem

El primer pas és reconèixer que no hem gestionat gens bé temes importants com Neymar, Messi, la grada jove, etc.

Ja estem acabant el 2013 i és hora de fer una ullada per valorar l'any i pensar què volem o necessitem millorar de cara al 2014. En el meu cas crec que, malgrat tot el que ha passat, l'any ha sigut bo. Això sí, amb moltes coses a millorar i d'altres a canviar amb certa urgència.

Ja és 25 de desembre, dia de Nadal i un bon moment per estar en família i gaudir dels que ens estimen i ens donen pau i tranquil·litat. Un dia que aporta il·lusió i bones estones que ara mateix no és poca cosa, i no penso només en l'aspecte polític i econòmic. Sí, és un dia per relaxar-se, menjar bé (els que tenim la sort de poder-ho fer) i recordar anècdotes i episodis passats que ens ajuden a riure i oblidar, almenys durant una estona, allò que no ens agrada o ens ha fet patir. Aquesta és la màgia del Nadal. A tots ens va molt bé aquest parèntesi nadalenc per desconnectar i recarregar les bateries i n'estic segur que a l'actual junta directiva del Barça, al director esportiu i l'entrenador també els anirà molt bé aquest petit descans. Han sigut uns últims mesos molt moguts i plens de notícies que perjudiquen el nostre club.

Ahir a la nit, com cada any, ens vam reunir en família per celebrar junts la nit de Nadal i el meu aniversari (42). Com és tradició vaig cuinar jo amb l'ajuda de la meva dona i les filles. Al final de la nit, després del sopar i ja més tranquils, vam acabar parlant de moltes coses i, entre d'altres, del Barça. Òbviament, hi havia posicions diferents i algunes poc contrastades (cosa que veig que és molt habitual, per desgràcia), però al final el que és clar és que tots estimem el Barça i volem el millor per al nostre club. Això em fa reflexionar i fa que em pregunti per què hi ha tantes disputes i guerres civils al nostre club. I això que anem primers en la lliga i hem passat d'eliminatòria en la lliga de campions i la copa. Si tots estimem el Barça sense segones intencions no hauria de ser gens difícil trobar el consens, la tranquil·litat i la il·lusió de tota la massa social, la junta directiva, els periodistes, els jugadors, el cos tècnic i els simpatitzants. Però, per desgràcia, la cosa no és així i tampoc podem ser innocents.

Arribats a aquest punt és important que fem un esforç i reflexionem. Ara és el moment de fer-ho. El primer pas és reconèixer que no hem gestionat gens bé temes importants com Neymar, Messi, la grada jove, etc. Últimament s'ha parlat molt del nostre club per temes relacionats amb demandes, multes i enfrontaments i, sincerament, molts s'haurien pogut evitar abans de començar. Com? Simplement fent les coses bé i sense deixar cap dubte o lloc a interpretacions. Senyors de la junta, el problema el tenim a casa, dins del club. La caverna mediàtica, que sempre ens intentarà desestabilitzar, no és el problema, és una de les conseqüències. Esperem que tots reflexionin, des del senyor Rosell fins a l'entrenador Martino passant pels jugadors... A veure si aquesta reflexió ens aporta bones coses per a aquest 2014, començant per portar un parell de centrals. Bon Nadal i feliç 2014 a tots.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.