Opinió

Vam fer una pròrroga

No vam prendre nota del desastre amb el Bayern i ara el City ens farà patir

Si alguna cosa posarà a prova el Barça després de les festes nadalenques, aquesta serà la Champions. El Manchester City no és l'Athletic ni el Vila-real. Ni tan sols el Milan. El City avui és un dels millors equips d'Europa i el proper rival del Barça a vuitens de final de la competició per excel·lència. Afortunadament, l'eliminatòria és a mitjan febrer i si tot va bé haurem recuperat Valdés i, si Déu vol, Messi, sobretot Messi. Perquè si no és així ja ens podem posar a tremolar.

Encara cou, la pallissa del Bayern. Però crema pensar que tot i la repassada no hem fet els deures. És cert que vam fitxar Neymar, però no n'hi ha prou per recompondre un equip que va ser superat i posat en evidència en totes les línies.

La Champions és la Champions. No tenim el millor equip d'Europa ni de bon tros, malgrat tenir el millor jugador del món. I no el tenim perquè hem deixat esllanguir un grup que, havent estat el millor durant un parell d'anys, amb un futbol excels, està en plena fase de declivi. És una mala manera d'acabar uns anys que s'escriuran amb lletres d'or al museu del club. És una pena que en lloc de fer els deures hàgim caigut en el cofoisme i les servituds.

Entre els jugadors del City hi ha Touré Yaya, un crac que no vam saber retenir. Tot i que almenys es podrà dir que el seu traspàs va ser un negoci rodó, comprat per 10 milions al Mònaco i venut per 30 al City. Té només un any menys que Iniesta i està oferint un rendiment molt superior, almenys les dues darreres temporades. I tres anys menys que Xavi, per no seguir amb comparacions que fan mal. L'equip de Touré (amb els Agüero, Silva i companyia) va guanyar ahir el fins ara líder de la Premier, el Liverpool, i va ser capaç també de guanyar el darrer partit de la Champions a l'Allianz Arena, un estadi que va certificar fa tot just uns mesos l'ocàs del Barça, quan el 23 d'abril el Bayern ens va fulminar amb un 4 a 0. I del patètic partit de tornada val més no parlar-ne. Però, en lloc de prendre'n nota, vam optar per fer una pròrroga. I, ara, el cel amenaça de caure'ns a sobre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)