Opinió

Schumacher i les xarxes

1 Gràcies a les xarxes socials hem vist i hem sabut que Piqué va passar el Cap d'Any amb Cesc, que Dani Alves anava vestit (o disfressat) com un arbre de Nadal, que Marc Bartra s'estima un gos gros i que era a Sant Jaume dels Domenys, que Adriano es va cardar un tiberi amb la família dels que fan història i que Carles Puyol va estar al restaurant Dos Cielos amb la seva parella. A més, hem sabut que el capità blaugrana ha descobert que té pocs amics (cosa, Carles, que, per cert, és molt recomanable). Pregunta: per a què servirà aviat el periodisme?

2 Gràcies a les xarxes hem vist (i alguns insultat) Lewis Hamilton en una fotografia caigut a terra amb els esquís posats i amb uns gossos avorrits. Tot i que pot penjar el que vulgui, calia que, uns dies després de la patacada de Michael Schumacher, exhibís una caiguda amb els esquís? És de ser inconscient...

3 No heu quedat meravellats per la magnífica, increïble, unidireccional resposta social que hi ha hagut al voltant de la gravetat de la caiguda de Schumacher? Ha estat inoblidable com tothom (esportistes, seguidors, periodistes...) ha animat el crac de la fórmula 1 a través de les xarxes.

4 Ara que la gent es posa les mans al cap perquè un fotògraf es va disfressar de mossèn per fer una fotografia de Schumacher a la clínica de Grenoble, sabíeu que un fotògraf català es va disfressar de metge i va aconseguir colar-se a l'antiga clínica Asepeyo de Barcelona, al carrer Anglí, per fer una foto a Diego Armando Maradona acabat d'operar quan Andoni Goikoetxea li va trencar coll i barres? Es va colar, però no va aconseguir la fotografia.

5 Un amic m'assegura que Leo Messi ha tornat de l'Argentina boig per jugar. Es vestirà de curt ja demà contra l'Elx, o haurem d'esperar el partit de copa? O el matx contra l'Atlético de Madrid? M'asseguren, a més, que ha tornat com una fera.

6 Amb tots els meus respectes per a José Manuel Pinto, però com és que encara hi ha gent que es pregunta qui ha de jugar demà contra l'Elx, si Víctor Valdés (que ja té l'alta mèdica) o el porter andalús? Algú té dubtes que si ja està bé del tot ha de jugar el que en aquests moments és el millor porter del món?

7 Cal aquesta aturada indigna de futbol a Espanya quan després hi haurà partits a totes hores i qualsevol dia de la setmana? No seria fantàstic una jornada sencera el dia de Reis a la tarda quan l'endemà els nens no tenen escola? O el dia de Sant Esteve, com fa la Premier League?

8 Després de veure la pobra entrada del partit Catalunya-Cap Verd, malgrat els esforços verbals de Gerard López (que es creu el país i la selecció), no seria ara el moment de reinventar el partit tenint en compte que també Catalunya com a país s'ha reinventat? No hauria de ser un partit socialment potent en una data potent, amb una selecció forta i que vinguessin els jugadors que vulguessin?

9 Amb tots els respectes i que cadascú faci el que vulgui, però per a la meva selecció vull normalitat: hi ha jugadors que no se saben l'himne nacional, el capità no parla la llengua pròpia del país, el segon entrenador diu que el català és un dialecte, hi ha jugadors del Barça que són baixa sistemàticament... És això?

10 Veig jugar el Madrid de bàsquet i penso: serà possible que l'equip de Pablo Laso no ho guanyi quasi tot?

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)