Opinió

El club més estimat del món

Gràcies, Gamper, per fer-lo plural, internacional, integrador i català!

Any nou, tenim un equipàs i una bona plantilla. Esportivament anem bé: primers en la lliga espanyola, classificats per a la següent eliminatòria en la copa i primers de grup en la lliga de campions. Hi ha, però, un petit dubte que ens neguiteja.

L'eliminatòria amb el Bayern de Munic de la temporada passada ens va fer mal. Som un equip feble si no juguem al 100%. Al novembre vam tenir el sotrac de cada any, i cal esperar que el pitjor ja hagi passat. Un cop recuperats Messi, Valdés, Xavi i Jordi Alba, jugadors com Cesc, Pedro i Alexis han crescut. Aviat sortirem de dubtes, l'Atlético de Madrid i el Manchester City són dos grans obstacles, i si els superem, ens trauran tots els maleïts neguits.

Diàriament rebem inputs de la dimensió global del Barça. Aquesta setmana hem sabut que el club supera els 50 milions de seguidors a Facebook, i que és líder i referent en el sector dels esports, amb més seguidors que cap altre club o franquícia en l'àmbit mundial. Molt important, entre altres raons per elevar la nostra autoestima. El nostre Barça és el club més estimat del món! Gràcies, Gamper, mil gràcies per fer-lo plural, internacional, integrador i català!!!

Preocupa, i molt, la quantitat de processos judicials en què el club es troba immers. Tenim massa processos judicials i sidrals. Uns ens vénen de fora i altres són fruit d'internes lluites fratricides. Si seguim així encara haurem d'ampliar el nostre departament jurídic...

El franquista Santiago Bernabéu, d'això en sabia, i deia: “El dia que aquests s'uneixin ens arrasen.” La gràcia rau en què, barallats com sempre, fa anys que van rere nostre, malgrat tots els ajuts que reben, en diners o arbitratges.

Un record per a Josep Seguer, un home tot Barça: jugador, tècnic, entrenador i culer, un dels molts que han contribuït al fet que aquest sigui el club més estimat del món.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)