Editorial

L'EDITORIAL

Més igualtat que mai en la segona divisió

Que la segona divisió de futbol és una categoria molt igualada és tan tòpic com cert. Passa, però, que aquesta temporada ho és molt i molt, d'igualada. Quan falta una jornada per arribar al final de la primera volta, només quinze punts separen el cuer, el Real Madrid B, del líder, el Deportivo, i aquest només té vuit punts d'avantatge respecte al catorzè classificat. Tot per decidir.

Pel que fa als equips catalans, el Sabadell arriba a l'equador de la lliga donant gràcies pel canvi de tècnic. Des de l'arribada de Miquel Olmo ha sumat quatre victòries en cinc partits i ha agafat aire i s'ha col·locat tretzè. El Barça B, divuitè, està pagant la fugida important de jugadors que eren decisius a la davantera. Rafinha, Luis Alberto i Deulofeu no són peces que es puguin substituir d'un dia per un altre en una categoria dura com aquesta, per molt planter que es tingui. Un planter que, amb temps, donarà fruit. El Girona és penúltim. Una mala planificació ha comportat una plantilla descompensada i els números conseqüents. S'haurà de veure el resultat de l'arribada d'Oriol Alsina i Javi López.

Amb mitja temporada al davant i la classificació compactada, la feina és saber ocupar el lloc adequat quan aquesta compactació es trenqui, que es trencarà.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)