Opinió

L'assassí silenciós

1 M'asseguren que a Leo Messi (que ja s'imaginava la victòria de Cristiano Ronaldo en la Pilota d'Or) li han entrat les ganes de tornar a guanyar el trofeu sobretot per la reacció llegida a molts mitjans que afirmen que torna l'era Cristiano Ronaldo. Han despertat la bèstia?

2 No us sembla que Leo Messi ha tornat en un estat de forma que recorda el de fa gairebé un any? Els que pensen que l'època Messi estava liquidada en la seva màxima esplendor no saben el que és un assassí silenciós?

3 No veieu que la xarxa té grans virtuts però també enormes defectes? Que molts cops que pensem que el que és una crítica massiva a la xarxa no vol dir que sigui global, sinó d'un grup ampli? Ho dic per la ridiculesa de sis milions de votants en el web de la UEFA que han decidit que en l'onze ideal de l'any 2013 no hi hagi cap futbolista del Barça. Cap! Ni tan sols Leo Messi!!!

4 No és un drama que un jugador com Franck Ribéry, que ho ha guanyat tot, quedi tercer en la votació de la Pilota d'Or? Com pot dir Florentino Pérez que Cristiano Ronaldo és un exemple per a les criatures quan és un futbolista que no suporta gaires comparacions amb els valors propis de l'esport?

5 Com és possible que la frase que habitualment escoltaríem de qualsevol futbolista davant d'una càmera de televisió: “Gràcies a tota l'afició pel vostre suport. Només ha estat un ensurt i espero tornar aviat als terrenys de joc”, ara ja la graven els mateixos jugadors amb la càmera del seu mòbil i la pengen a Twitter, com ahir va fer Neymar?

6 Sento en una emissora madrilenya durant el partit de copa entre l'Osasuna i el Madrid a Pamplona: “Només hi ha un jugador al món que pot fer això, i es diu Jesé”? No s'estan tornant a passar determinats periodistes amb les exageracions?

7 Deu mil persones a Cornellà-el Prat per veure el decisiu Espanyol-Alcorcón. Certifiquem que dos quarts de vuit del vespre entre setmana és una hora pèssima? Certifiquem també que el model de la copa no interessa fins ara, moment en què arriben els quarts de final (i ja ho veurem)?

8 Pot ser veritat el que va explicar el Joan Maria Pou durant la transmissió del partit contra el Getafe, que l'apagada de llum al Coliseum Alfonso Pérez va ser causada per l'ecografia que acabaven de fer a Neymar? Una ecografia pot fer petar la il·luminació de tot un estadi de futbol? Quin desastre...

9 Algú vol ser el president del club de fans del tennista canadenc Frank Dancevic, que, mentre jugava el seu partit en l'Open d'Austràlia contra el francès Benoit Paire a 44 graus de temperatura i una xafogor insuportable, va assegurar que havia vist Snoopy? No hi havia una al·lucinació millor?

10 Algun dia se sabrà la veritat del cas Iker Casillas, que ahir va fer un any que va ser apartat per José Mourinho de la titularitat del Real Madrid en la lliga? Si Mourinho i Carlo Ancelotti consideren que ja no és imprescindible, vol dir que ja no és el millor porter del món com s'havia dit tantes i tantes vegades? Significa això que Víctor Valdés serà el porter titular de la selecció espanyola en el mundial del Brasil?

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)