Opinió

Coalicions, accions i reaccions

1 No ha estat d'una maduresa admirable la reacció de totes les faccions del barcelonisme (junta directiva, nou president, empleats, socis i mitjans de comunicació) després de la dimissió de Sandro Rosell? Roda de premsa impecable de Josep Maria Bartomeu i Raül Sanllehí, públic al Camp Nou sense cap crítica a la situació, mitjans aplaudint la posada en escena del canvi... En general, l'adéu de Sandro Rosell no és l'èxit de la indiferència absoluta?

2 No és per aplaudir que Josep Maria Bartomeu decideixi fer marxa enrere en la decisió de Sandro Rosell de no dinar amb Ferran Soriano coincidint amb l'eliminatòria de Champions que el Barça ha de jugar contra el Manchester City? O la de reunir-se amb tots els mitjans de comunicació catalans, fins i tot amb els que Rosell tenia una obsessió de persecució infundada?

3 Pròxima parada (hipotètica) de l'enfrontament entre sectors del barcelonisme: el 15 de setembre a la Ciutat de la Justícia. Acció de responsabilitat. Però, hi haurà judici? Resposta: no. De fet, ja hi ha trobades entre les dues parts (advocats junta de Bartomeu-advocats junta de Laporta) perquè hi pugui haver un acord.

4 Què estic dient amb això? Que Josep Maria Bartomeu dóna un cop de timó i Joan Laporta creu que ho pot guanyar. És a dir, que no tirarà endavant aquesta acció de responsabilitat. Què significa tot plegat? Que guanyarà el sentit comú, es frenarà el procés i no hi haurà judici.

5 No hauria d'assessorar algú Jordi Cases –algú que no sigui el seu advocat–, ara que el procés es posa en marxa, que ha plegat Rosell i que la querella ha tirat endavant? Per què no posa definitivament el fre de mà? A què treu cap ara aquesta voluntat de continuar?

6 Per a qui no sàpiga quin és l'hotel Renaissance que els de Qatar compren a la ciutat de Barcelona, no recordeu que és l'hotel, juntament amb el Calderón –situat a la Rambla Catalunya–, on més cops s'ha allotjat en la història contemporània la plantilla del Real Madrid quan juga partits de futbol o de bàsquet en territori català?

7 Tenim clar que amb les (lògiques) pressions mediàtiques que s'estan fent, recordant l'amnistia al Barça quan no es va presentar en una eliminatòria de copa del Rei contra l'Atlético de Madrid, la Federació Espanyola de Futbol no sancionarà el Racing de Santander per la plantada d'abans-d'ahir?

8 Per cert, el proper jugador que llegeixi un comunicat sense haver-hi roda de premsa podria tenir uns coneixements avançats de lectura i de comunicació, i intentar no acostar-se al ridícul que va fer el capità del Racing de Santander, Mario Fernández, dilluns passat?

9 Quan trigarà a fer-se efectiva l'entrada d'un nou membre a la junta directiva de can Barça? M'expliquen que no és extern, sinó que es mou per can Barça habitualment. Qui deu ser?

10 Veurem aviat Pep Guardiola en prime time televisiu? Resposta: sí. Per cert, té coll avall que amb tretze punts de distància respecte al segon classificat de la Bundesliga, el Bayern de Munic ja és el (virtual) campió de la lliga alemanya?

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)