Opinió

Unió i estabilitat

Donem una oportunitat
a l'actual president de demostrar que no es repetiran
els errors anteriors

Els últims dies han estat molt convulsos per al nostre Barça. Han deixat tot el barcelonisme en una situació incòmoda i han afectat la imatge del nostre club.

Ens hem trobat la dimissió del president, una querella que es pot ampliar a altres membres de la junta, el contracte de Neymar a tot arreu, gent demanant eleccions anticipades, un nou projecte de remodelació faraònic i, el més preocupant de tot, una imatge que afecta negativament el Barça. Senyors, potser ja és hora de posar més seny i menys personalismes.

És ara que tots aquells que volem el millor per al club hem de fer tot el possible per aconseguir la necessària tranquil·litat social i l'estabilitat institucional. S'ha demostrat que el camí a seguir és el de la transparència i la comunicació directa i clara amb el soci. No es pot fer allò que no es pot explicar al soci, la qual cosa ja formava part del nostre programa en les eleccions a la presidència del Barça el 2010 i segueix estant, com no podria ser d'una altra manera, vigent en el nostre projecte actual.

Sí, jo no hi estic d'acord, amb l'estil que va marcar la presidència del senyor Rosell, només fa falta llegir alguns dels meus articles anteriors. Però per sobre dels interessos personals i particulars i de qualsevol tipus de vanitat hi ha el meu estimat Barça.

La realitat és la següent: la junta, emparada pels estatuts del club, ha pres la decisió de continuar el seu projecte fins al 2016. Encara que nosaltres haguéssim fet les coses d'una altra manera, donaríem la veu al soci, el nostre compromís amb el Barça i el barcelonisme sempre estarà per sobre de qualsevol opinió o personalisme. Volem el millor per al Barça (almenys puc parlar per la gent que represento i vull pensar que aquest és el sentiment de qualsevol barcelonista). Tots els barcelonistes tenen el dret de demanar eleccions anticipades si creuen que ha de ser així, només faltaria. Tenim la sort que el Barça és dels socis i sempre ho serà(jo lluitaré perquè no canviï). Però ara necessitem estabilitat, més endavant podrem presentar les nostres propostes als socis. Per part meva, la primera proposta és que pensem veritablement en el nostre Barça.

Per tot el que he dit, per coherència, per valors i per l'amor que tinc als nostres colors, he de demanar, des de la meva humilitat, la unió del barcelonisme en aquests moments difícils. Donem una oportunitat a l'actual president de demostrar que no es repetiran errors i que tot el que es faci serà pel bé del Barça i el barcelonisme. Uns cops es guanya, d'altres s'aprèn. Aprenguem tots. Visca el Barça i visca Catalunya!”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)