Opinió

Santa setmana

1 No sona a broma que la final de la copa del Rei no tingui una data fixa i que ara s'hagin de reunir a correcuita quan han vist que la setmana següent el Barça i/o el Madrid podrien jugar les semifinals de la Champions? No és tenir poca vista i poca feina?

2 És una provocació o una tercera via esportiva que Florentino Pérez hagi demanat que la final de copa sigui, tot i que també la disputa el Madrid, al Camp Nou? És una gràcia, una brometa o què exactament?

3 Ens adonem que la copa amb partit d'anada i tornada és un desastre, perquè amb la distància entre clubs ni un derbi madrileny comporta igualtat ni emoció a l'eliminatòria? No caldria tornar (per enèsim cop) a repensar la competició per fer-la molt més interessant?

4 Possibles tres àrbitres per a la final de copa: Mateu Lahoz, Undiano Mallenco i Clos Gómez. Algun comentari que no sigui negatiu, si us plau?

5 Segueixen els contactes, avançats en aquest diari, entre l'antiga junta directiva de Joan Laporta i la de Josep Maria Bartomeu a instàncies del nou president per arribar a un acord en el cas dels avals i l'acció de responsabilitat. Sabeu que hi ha directius de l'època anterior que prefereixen anar a judici perquè estan convençuts que guanyaran i que qui haurà de rectificar serà la junta actual?

6 Ja se sap el que costa llançar un encenedor a Cristiano Ronaldo: 600 euros. No és una ridiculesa que llançar un objecte comporti aquesta misèria de multa? O depèn de si el cop és dolorós, sagnant, amb tall, sense, amb ferida profunda...? O si només és una rascada varia la suma final?

7 Sabeu que, com explicava ahir Jaume Roures, Pep Guardiola va sopar a Nova York amb Woody Allen i que l'entrenador del Bayern li va preguntar per què un equip com els Knicks de Nova York mai no guanyen res, i que l'explicació del director de cinema va recordar molt al Barça de Núñez: “Grans jugadors, pocs títols”?

8 Parlant de Guardiola, ahir ni una sola pregunta a la sala de premsa del Bayern sobre el presumpte sou que cobra el català i que va ser publicat pel diari alemany Bild. No deu ser que és més interessant posar el dit a l'ull de l'exentrenador del Barça des d'aquí que des d'allà?

9 S'ha acabat el boom de l'Atlético de Madrid o el fet que l'equip colchonero hagi perdut tres partits consecutius, no hagi fet ni un sol gol i que n'hagi rebut set en contra, és simplement un sotrac eventual?

10 Sabeu que el periodista Paco González ha enviat un llarg missatge per Whatsapp als seus amics i coneguts que s'han solidaritzat amb ells, en què explica exactament com estan la seva dona i la seva filla i que diu així literalment?: “Gràcies de tot cor... La Maria [la filla] ja fa vida normal. Va a classe, coixeja per la punyalada a l'esquena. Li molesta, però aguanta... La Mayte [la dona] està pitjor, però ja és a casa amb anèmia per la sang perduda. Amb el braç enguixat perquè es va tallar els tendons de tres dits... Ara esperem recuperar la normalitat de mica en mica.” Normalitat és que els oients de la COPE puguin disfrutar aviat de la seva sapiència radiofònica i futbolística.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)